Wednesday, June 8, 2011

My baby is 1 month old already...

Pejam celik dah sebulan pon Muhreez...sekarang dah 4.4kg and yes mama dah terasa beratnye bila pegang dia ;)





Andddd most important, muhreez nak tumbuh gigi dah...ye..kenapa tak pecaya??sila lah pecaya..ai pon terkejut jugak hihihihi...doc cakap netal teeth and dia dah jumpa banyak kali baby yang lahir2 dah ada gigi...and there is no reason for this..so jangan tanye ai kenapa it happens ya...nak kata ai minum banyak susu, ai ni allergic to susu hahah...milo tu minum la..takpe la yang penting my baby sihat walafiat..





milestone: sebulan ape sangat yer milestone dia...kuat minum susu di kira milestone tak haha...dah nampak orang,orang lalu lalang dia perhati je..boleh senyum tapi senyum dalam tido hehehe..kita agah dia blom boleh ketawa berdekah-dekah lagi :p... boleh bau mama dia nak bagi breastfeed kat dia coz he will make this cute sound ...










Am i a heart breaker?? yeahh i think so :p...












till then darlingssss




1 comment:

akuzle said...

baru tau neh beby bole tumbuh gg seawal sebulan...

Related Posts with Thumbnails