Thursday, October 14, 2010

Kau apehal mabuk-mabuk nii??

ERRR....sukahati la nak mabuk..... bukan mabuk benda haram tuuuu...mabuk buatan orang wok!

Tu yang tak ber-update blog ni...mabuk nye pasal...Cepatla abes 3 month ni..hopefully 3 month je morn sickness ni..tak larat duhhh!!

Kalo u all mabuk makan ape yer...ni my last option,makan asam sikit2..though i tau asam not good..tapi tu je i leh telan setakat ni untuk tekak i tak loya...ampun baby...mama makan asam sikit je....

5 comments:

venusfreedom said...

mabuk memang benda paling tak tahan..wan makan buah yang masam pulak ke..at least buah kan

*gorjesmum* said...

baru arini beli asam ema..sblm ni mkn green apple but dah abes blm beli lagi..td gi kedai trus grab asam huhuhu...nti i mkn buah yer..tak elok kan asam2 ni

Joy said...

hmm ada ambil obimin tak? rsnye dulu doc pernah ckp obimin ni blh kurangkan mabuk2 gak...nnt consult dgn doctor ye ;)

Zuliana said...

wan..try gak makan orange..vitamin c..ada masam2 manis sket..kalu terlau masam takut sakit len pulak..jga diri..

zarin said...

cuba grapefruit..dulu i mkn grapefruit..masam n tinggi vitamin

Related Posts with Thumbnails