Friday, October 29, 2010

Mama yang tak sabar...

Minggu depan sekolah Neesa ada buat concert.. And of coz orang yang paling excited is...































MAMA dia la..hak hak hak... yes i know...poyo kan? Come on, this is her first concert tau..Last year takde concert when we were at Manjung, remember?Yang i story bout the school tu?...ok forget it..

Every day bila Neesa balik dari skul, mama will ask the same question over and over again...what question would it be??? hint : poyo........


















Ofcoz la mama tanye ape yang Neesa buat for concert, what song will she sing, what costume will she wear on that day, what color is the costume...haahhahahahhhhhhhhaaaa!!! i know... i'm very excited +tak sabar + poyo kan...erghhhhhhhhhhh i cant help it lahhhh!!!

i even asked her to practise in front of me tau....and memula tu dia excited jugak to show me...later on, bila dah selalu sangat mama nye tanye...Dia jawap ape...u all nak tau tak??











"mama ni asek tanye je...nanti mama tengok la kakak kat atas stage"

kekekekkeke....oppsssssss sori darl...ur mama is olwiz like this..sangat mahu tau!!!hahaha










p/s am i the only poyo mother doing this or this is normal??huhuhuuu......

4 comments:

Joy said...

normal. jgn lupa record...

Lady of Leisure said...

normal lah tu hehe.. mesti suka kan

ERMAYUM said...

Acha nya graduation pun next week and she takes part in tarian Ali Baba :)
good luck Neesa

Zuliana said...

ha3..poyo ker?..x rasa mcm poyo..coz aku pun sama..ha3..itu namanya kita menghargai bakat yg ank kita ada..(ahaks..ayat cover ke?)mmg best bila tgk ank perform..nnt upload gambar dia tau..r video..

Related Posts with Thumbnails