Sunday, December 26, 2010

When he's away....

Today genap sebulan dah i tak jumpa dia..waaaaaaaaa...lagi 2 bulan nak jumpa...Tipu la kalau i asyik kata i'm okay, i dah biasa n etc... i'm just an imperfect human yang kadang2 hati ni mudah rapuh tiba-tiba..bayangkan la kita sendiri kat sini (walaupun my mum dekat) still..tak sama kan kalo husband sendiri ada kat sisi..

Today, i'm a bit jiwang (bukan today je kot?)...so i look back at our albums..owh how i miss the time saat2 we're togehter pegi jalan2 and makan..but bukan itu yang penting, yang paling penting is the moments yang we spend together..i ni pulak jenis yang ingat sume, bila pegi, pakai baju ape time, n etc..hahaha typical me..

So , hubby... i miss u sooooooo much..come back n hugg me puhhhlissssssssssssssss!!!!




5 comments:

Ermayum said...

jauh2 rindu, rindu2 sayang :),

rasp said...

be strong ya sis...
kesian plak kat u....

*gorjesmum* said...

eda: betul tu :)

rasp: insyaallah i'll be strong for my kids n baby :) thnx dear

Joy said...

jauh di mata dekat dihati ;)

TK said...

Lama tak nampak u..
Tak jumpa sehari pun dah rindu..inikan pula berbulan2
Semoga tabah selalu ye..

Related Posts with Thumbnails