Thursday, July 30, 2009

Adakah...Apakah..????

(pix di google...sgt comel to the max okeh)


Oh nooo........ari ni je dh twice benda yg sama diperkatakan to me...adakah ini petanda bagi saya ohh tidakkkkkk blom masa lg kot..okeh whatever pn jika ditakdirkan saya terima dgn hati yang terbuka.ok citer dia mcm ni..mcm biasa pagi2 bukak facebook nak kasik warm up diri sendiri hehehe :P..



Situation 1:

I received a comment from my fren on FB:

ema: wan, bile nak no 3..dulu janji bile ema no 1 wan nk proses no 3...ha stress lar tuh..ngeh ..ngeh..ngeh.

me:....huwaaaaaaaaaaaaaa...ye ke tak ingat pn...alamak tiba2 tak ingat ni (cover la tu)... takpe la ema jalan dulu...banyak lagi ema nak kejar,kita dah 2 ni...hehehehe

ema: hahahah...yg dua pn dah riuh,kalo 3 mau tv pn x dgr tuh..

me: mau tv yg kene hempuk sbb xdgr kan..skang pn kalo org tepon suara anak yg over hehehe...bla..bla..bla..


huh??....

few minutes later...


Situation 2:


i received sms from my mother..

mama : tgh buat pe tu..nanti blk kl tlg beli mama jambu air..ada org ngidam..

me: ok..sape yang ngidam..mama ke (saje tease my mum)..hai dapat adik lagi la ila ni hahaha

mama: ye la nak tunggu cucu lambat lagi lah kot..

me: hehehe..cucu 2 org ni pn dh riuh ma..

mama: dah boleh tambah la tu.2 meriah ramai baru riuh..


(Dalam hatiku..erkkk biar betul mama ni...tau tak anak dia bagai nak pengsan walaupun anak baru dua org :P)

me: taun depan la tambah

mama: tahun depan tambah tahun ni prepare la

me: blom puas tido la ma..ada baby takleh tido (huh kukuh ke alasan ni?)

mama: bagi je mama jaga.Nanti nana tak boleh panggil adek pulak

me: hahahah...takpe next one pgil baby plak hehehe...



okeh2 cukup cite2 tu sume..hmmm...insyaAllah soon soon...but not now auwwwwwwww....





p/s: syg..no..no..no..protection ok :P..sigh..

8 comments:

estellano said...

no no no ..tu...no protection ker kak wan? hehehe

Mone said...

hahaha...kalau dah ada rezeki, terima sajalah..hahaha..kesian anak-anak hang..mesti dahaga kasih sayang dari baby kecik...hahaha

*fAzEeLa* said...

da : erkkk..no..no...use protection ok hehe :P

mone : kalo ada aku trima jer...tp skang ni relax dulu lerr..banyak la dahaga kasih syg baby,dua ni pn dok WWF tiap2 hari hhehe

estellano said...

kakwan tengah bercuti sekarang, da tengah berkerja. hahaha

*fAzEeLa* said...

da : hahahah...bgs2 keje pastu overtime tau :P...

uMmI said...

cabaran isteri tak bekerja ialah produce anak...hahaha...samela kita wan ber wwf ngan anak2 pastu sura maknye dah mcm petir

Mrs LVoe said...

sha hanya mampu senyum :-))

*fAzEeLa* said...

sah: oh sha,ur time will come soon dear.... :)sabar n terus mencuba k darl

Related Posts with Thumbnails