Wednesday, July 22, 2009

..First Entry..

Introducing...Lil' Neesa n Lil' Nana

Why do i need to 'blog'?


hmmm...


1....bile saya suke baca blog org lain...mula la saya pn start berangan nk ada blog sendiri...sudahnye berangan je lebih until today....(wah semangat tu hehe..)

2....bcoz i need to write things that happens daily or weekly so that bile my childrens grows up they can read it back and ingat kat mama dia ni..

3...bcoz a lot of many things happen eg. funny,happy or even sad but i only can keep them safely in my head...what if i lost my mind...gosh...(mintak simpang beb)...

4....to share the memories that happens in my life..

5....bcoz my childrens,every single day ada je perkara yg dilakukan samada yg funny,yg menyakitkan hati or ape2 lg,so i nk 'BLOG' kan citer mereka supaya mereka ingat apakah perkara2 yg mereka telah buat...

6....sebab utama is bcoz saya 'boring' kat umah almaklumlah i'm a domestic engineer a.k.a h/wife but not desperate ya hehehe...


So...kepada diri saya sendiri...welcome to Blogger world...


p/s: my blog still under constructions ngeh ngeh ngeh...

5 comments:

Fynnaz said...

Welcome dear!!! Yeay yeayyy!!! Boleh tgk pic girls. Kalo tak susah hehe.

:: vErde+hAzizi :: said...

salam...olla bebe!
welcome to blogging world! keep on blogging k :D
u childhood friend fynn kan :D

*fAzEeLa* said...

salam...

fynn : finally..ntah nape arini ter 'rajin' nk start blog hehehe...hopefully pasni pn rajin update.thanks dear...luvyah!

verde: thnx dear...yup kite la kwn kecik2 fynn tu kekkekeke...btw i admire u...gorjes babe!!

estellano said...

mesti kak wan pun suka baca blog da. haha :P gurau jek

*fAzEeLa* said...

suke la da ofcoz kan k.wan link da kat 'i love their blog' hehehe...

Related Posts with Thumbnails