Thursday, July 8, 2010

3 wishes..

Actually benda ni jadi dalam last week..masa my husband baru je balik dari offshore..Sangat kelakar okay..My dotter Neesa tetiba ada 3 wishes...kita tengok dulu ape dia mintak..she's my girl :p.....








1st wish..


1. Nak bibik




2nd wish..



2. Nak Baby boy








3rd wish
3. Nak Abang (Big brother)






AWESOME!!!!!


Well..well...tiada sape ajar dia cakap sedemikian rupa..ngeh ngeh ngeh...



Owh one more thing..Ayah dia tanye kenapa nak yang no 1 tu (bibik)..Neesa jawap "ye la, kesian mama nak masak, buat keje..biarla bibik buat"...well done my dear well done :p

7 comments:

SyahNas80 @ Nana said...

haha chacha..gud job chacha ..ciknas like sangat2 haha

zarin said...

pandainya dia :D

.::WaNiE::. said...

awww sweet

.::WaNiE::. said...

dah komen ke belum ha

rasa mcm dahh

eh

hahah

*gorjesmum* said...

anas: mama dia lagi like sgt2 hehe

zarin: yeah babe..i pon tak sangka dia ckp gitu

wanie: udah komen hehe...sweet ler sgt..tak dilayan pon oleh ayah dia :p

ERMAYUM said...

baby no pbs bibik no pbs but camna nak big brother tu heheh u kena pusing waktu beranak abag dia dulu n then baru beranak kan dia hehe time travel u :)

*gorjesmum* said...

eda: yg no 3 sah sah i takleh bagi..hehehe

Related Posts with Thumbnails