Thursday, July 15, 2010

Sex and the city 2..


Semalam ai call u..u tak answer..eh eh silap :p


Semalam i ada dating dengan encik husband..actually i nak sangat tengok Eclispe...TAPIII dia taknak tengok citer tu. .hampa betul i :( So we decide to watch Sex and the city 2.


Overall, cite ni best..sangat sesuwai dengan jiwa i..*tetiba*..eh tapi dia banyak ajar tentang life and marriage..so ok what. I tak penah tengok series ni or movie dia before this, so i rasa am gonna be SATC fan after this..So funny ok this 4 womens..i rasa character paling sesuai dengan i adalah ..alamak whats her name eh yang dah ada anak tu..and the nanny is HAWT i tell u...Giler takde sensored cite ni ha ha ha...


Owh one more thing boleh tak masa i beratur beli tiket, cashier tu boleh cakap kat i, bila i cakap nak 2 tiket for SATC movie.."ini film untuk 18 tahun ke atas yer dik" ...WHATTTT??...i pun jawab " ye lahhh 18 tahun ke atas ler ni!!!...pftttt... ingat aku budak sekolah ke hape?that is not a compliment for me :p


Kesimpulannya, i suka lah muvee ni..tak rugi i tengok semalam...kalo pegi ngan girlfrens lagi best... :)


Sex and the city 2 movie -> 3.5/5 stars










pics googled...but whats with the yellow errors..erkkkk..kata google mak amek je mane ada ha ha!!

owh owh lupa gtau...lepas muvee gi makan lepas tu terjumpa org jual dvd...ada citer dvd citer Eclipse tauuu...pe lagi cetak rompak ke mak fedulikkk!!!puas ati..mlm ni nak tengok ngehhhhh!!

14 comments:

SyahNas80 @ Nana said...

wah.. best ek.. aritu nak tgk tapi zul ckp kene tgk yang first punyer..bencik betul.. kalau anas.. belasah je tgk..

ehem2.. di manakah anda dapat dvd itu? nak beli ar.. haha tak puas tgk ni hehe

honeylanz said...

x dang nk masuk panggung lagi ni..

che'puan Idot said...

apa email u?
i dah privatised blog.
if nly u r interested la k.

.::WaNiE::. said...

weeeeeeeeeee

muda kauuuu

harus bangga gitu

rasp said...

i suka gak layan crite nie...
aritu ada ternampak dvd tu...
tak itu apek ckp lum clear...
ni nak gi cari balik lee hehehehe

Lady of Leisure said...

awet muda... untungnya..
:)

*gorjesmum* said...

anas: best jugak la..dah tu taktau nak tgk cite ape lg huhuhu

*gorjesmum* said...

has: nape tak dan?

*gorjesmum* said...

idot: my email wan.fazeela@gmail.com

invite tau :)

*gorjesmum* said...

wanie:

kalo muda sgt cam budak skolah takmo lah!!haha

*gorjesmum* said...

rasp: dah beli ke hehehe?i pon nak lah

*gorjesmum* said...

lady: takde muda sgt..cahier tu buta agaknye hehehhe

ERMAYUM said...

dear budak tu puji u laaaa u mudaaaaa nampak cam 17 tahun heheheh

*gorjesmum* said...

eda: takde maknanye...hahaha

Related Posts with Thumbnails