Monday, July 26, 2010

Gadis bersama ular..

Euwwwwwwwww...sounds geli tak..thats the reality.Ada this lady sanggup duduk dengan ular untuk berapa lama ntah i pun tak ingat..Ada masuk berita and paper tak silap i..Dia buat ni kat Kelantan, so kebetulan i balik kampung last week, i pun amek kesempatan nak pegi tengok dia..Punya la meremang bulu roma i..i memang geli ngan spesis2 menjalar ni.Respect giler i dengan this lady..Macamane la dia boleh hidup dalam bilik kaca tu with all the snakes..euwwwww...selamba je muka dia!!
Enjoy the pics :)


Ramai nye tengok...

Hah..tengok betapa selamba nye minah ni :D



Euwwwwwwwwww...king cobra!!!



The show di buat dekat muzium Negeri Kelantan, so we all pon amek kesempatan pusing2 dalam tu..not so much yang boleh di share kan coz mostly that day is all about snakes..You all bayangkan kiri kanan ular jeee...percaya tak sambil jalan i jeling-jeling kat bawah , atas sebab takut ada ular terlepas....ekekekkeke :p


Nana amek gambar dengan wayang kulit..one of the famous 'thing' in Kelantan..





My doters kusyuk membaca asal usul 'wau bule'...hahahhaha tengok gambau je la!!



Okaylah...tu je cerita hari ni...ada a few interesting cerita gak but tunggu i free baru update yer..
Da da da gorjessss....



2 comments:

ERMAYUM said...

eeeeeeee i tak tahan mau pigsan gamak nya g tengok dekat takda dalam peti besi cam ni

*gorjesmum* said...

hahahah...tu la..seriau tauuu

Related Posts with Thumbnails