Thursday, August 19, 2010

Ya Allah, berikan lah aku kekuatan..

Ya Allah, lindungilah hambamu ini..Andai ini ujian darimu di bulan Ramadhan ini, aku redha..
Kau berikan lah aku kekuatan agar dapat menempuhi nya dengan tabah..
Kau berikanlah aku kesihatan agar aku dapat meneruskan kehidupan ku sebagai isteri, ibu..Anak-anakku terlalu kecil untuk memahami..Tak sanggup melihat mereka menaangis memanggil aku..Seandainya ini adalah ujian mu Ya Allah, aku terima..

Aku amat memerlukan sokongan dari keluarga dan kawan-kawan di kala suami tiada di sisi..Terima kasih semua yang tak putus-putus berdoa dan memberi sokongan kepadaku..

Setelah demam tidak kebah, doctor suspek aku H1n1..Aku kini menerima rawatan di hospital..

Ya A llah ko makbulkan la doaku ini...Amin

11 comments:

SyahNas80 @ Nana said...

insyaAllah wan... kami semua doakan semoga wan cepat sembuh.. wan kene kuat k... bile wan kuat... anak2 pun kuat... memang senang ckp tapi tu je termampu...

mood tau ke wan sakit ni? mesti dia pun risau kan? tp insyaAllah semoga cepat sembuh k... kami sentiasa berada di belakang wan.. sokong wan... take care dear..

Ibu kami said...

ye ke ila? mmg dugaan bulan poser tu.. byk2 sabar, doa dll.
take care ye.. insyaAllah sume ok tu nnti ..

zarin said...

sabar ye dear! i doakan u cepat sembuh ye!

rasp said...

byk berdoa & bersabar ya sis...
i doakan u cepat sembuh....
take care tau!

LiNda said...

Salam..

saya tau awak kuat
demi anak2 ..

Mone said...

cepat sembuh Wan......

Drama Mama said...

speedy recovery dear! harap you cepat sembuh dan semoga tabah hadapi duggan nih. insyaAllah!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

ERMAYUM said...

i pray that you will get well soon dear insyaAllah insyaAllah - u take care k

Nur said...

salam salam
pertama kali kesini..

MINTA SESORANG BACAKAN DOA INI KEPADA YG SI SAKIT SEBYK 7 KALI.. InsyaAllah Allah maha Pengampun..

"BISMILLAHI ARKIKA MINKULLI SHAIIN YUKZIKA MIN SHARRIKULLI NAPSIN AUAINI HASIDIN. ALLAHU YASHFIYUKA BISMILLAHI ARKIKA"

Lady of Leisure said...

be strong dear.. semoga cepat sembuh k..

L@n@ said...

sabar ye dear.. anggap ini dugaan dari tuhan tuk balasan dosa kecil didunia ini .. kite doakan u cepat sembuh .. aminn..

Related Posts with Thumbnails