Wednesday, April 21, 2010

Di suatu petang yang indah...

..tekak mama terasa nak minum Nescafee tarik..maka nya ke dapur la mama membuat nescafee itu..

..setelah siap nescafee mama yang sedap itu, mama pun duduk bersantai di sofa kesayangan nya..

..anak-anak mama sedang bermain-main di ruang tamu..

..tiba-tiba..si kecik itu datang duduk sebelah mama, menunjuk kan minat nya terhadap nescafee mama tadi.. dirayu-rayu supaya mama memberi nye sedikit..

.. mama berkata kepada si kecil tadi.." ni air kopi, orang tua-tua je boleh minum..budah kecik tak boleh.."

.. budak kecik itu tadi membalas kata-kata mama.." OOO..MAMA ORANG TUA-TUA YEH???"... (mind u shes only 3yo)

..Erkkkkk...OHHHH TIDAKKKKKKKKKKKKKKK!! muahahahahhaha...


..hambek ko..nak sangat jadi orang tua kan!!

13 comments:

Lady of Leisure said...

hahahha nak sangat jadi tua ambik kau... i like that part... and she s soooooo cute
:D

*gorjesmum* said...

lady:

kann..budak2 sgt jujur..the girl is Nana tau..nottii!!hehe

zarin said...

comey comey....babe anak u ni slalu buat i gelak tau...pandai tul dorang berkata kata :D

rasp said...

hahahahahahaha....tu laaa...next time kena beringat sblum berkata hahahahahaha...comel sungguh!

ERMAYUM said...

anak i suka nescafe - teh tarik semua i bagi ja sikit2 buat ubat kempunan :)
memang kita ni orang tua berbanding ngan they all kan so betul la anak u cakap tu heheh

Shida said...

hehehe..hah,jgn main2 ngan budak2 zaman skrg ni,dieorang lagi bijak dari kita...
btw,babe,u dah lama tak on9 ek???:)

Ibu kami said...

lawak arr nana, very straight forward.. budak2 kan...
hazim pun gitu tp dia selalu cakap 'ibu x tua lagi, abah tu mmg dah tua'.. hehe

*gorjesmum* said...

zarin:

u selalu gelak..i selalu terkedu ngan jawapan dorang hahahah..


rasp:
tu lakan kene beringat selalu..

eda:
yup..i pon bg dia sikit..bg dia rasa hehe

shida:
haah la i jaranngggggggg on9..sebab2 tak dpt di elakkan..soriii..be back when everythings comes back to normal :D

lina:
mmg betul pon..budak2 straight fwd kan..hehe sib baik ibu muda lagi dari abah :)

Fynnaz said...

Lawak giler! Kekekeke.

Btw Fin tak minum nescafe or coffee so Auntie Fin muda lah kannnnn kannnn Nana. Hahaha.

*gorjesmum* said...

finn:

auwwwwww notti tau..nak gak muda..kite sebelah2 je lahir tauuu ekekeke

Nowwa Fitri said...

Hahhaha..so cute!

sisdee said...

hahahahaahh i pernah..pernah ckp camtu kat anak2....mmg camtu le dia reply tp yg hampeh dia kata balik...klu dah tua napa minum susu (i minum anlene tiap pagi kan)

budak2 skarang ni mmg pandai2 kan :)

honeylanz said...

budak2 ni jujur sungguh bercakap..x de koner2 kiri kanan kan... has pun suka nes.tarik..

Related Posts with Thumbnails