Tuesday, April 13, 2010

Halamak!!!

blog bersawanggggggggggg...nak lalu pun kene kuis kuis sawang...hahahaha..



ya ampunnnn...heheheh :p




Reason:

1. Lappy hubby bawak gi offshore..aritu kata nak beli another one for me pastu senyap jek..ham to the peh!

2. Hp tak berapa nak canggih macam iphone or BB yang bleh update dengan cemerlang..harap maklum.

3. Kesihatan my kids tidak mengizinkan sejak ayah dia ke-laut..rindu kekdah nye..

4. Sedang memikirkan reason ke-4..

10 comments:

ERMAYUM said...

heheh - beli ja lagi satu - org nya takda duit or cardnya ada kan - lagipun da kata nak beli takda masa ja heheh

Azmiezas said...

wah,..sibuk nampak..

tak pe,..besok2 tak sibuk boleh berblogging balik ya!!...

zarin said...

aachum aaachum.,..byk tul habuk kat rumah ni ye :D kikiki
ingat kan masih kesedihan n kesepian sebab hubby ke offshore..apa apa pun ku tunggu next update ye!

rasp said...

setiap reason mu diterima especially yg no 4 tu hehehehe

sisdee said...

syoh...syoh...tolong hlangkan abuk hahahahahahahahahah....

hp kita pun tak bape nk canggih tuk updte blog tru it hahahahh

reason ke 4..: tak de idea.tul tak..ke aku yg tambah hahahahaahh

Ibu kami said...

haha.. lawak la ila, xpe take ur time, nnti bila free baru update.. dh kt kl ni kan?

honeylanz said...

hehehe..mujur x kena sengat dek spider ms singgah sini td ;)

rasp said...

reason mu diterima especially reason no 4 tu ngehehehe...
rasanya cam dah komen earlier laaa errmmm....

L@n@ said...

alahai .. patutlah lama x singgah ke rumah ..

SyahNas80 @ Nana said...

hehe... welkem.. dah lama tak baca wan berstory kat blog ni... sian neesa.. hope dia cepat sembuh...

Related Posts with Thumbnails