Friday, April 2, 2010

Finally..

...sampai jugak kitorang kat KL..home sweet home. Letih nye tak boleh nak digambarkan..umah i macam tongkang pecah..he he he..dengan girls yang buat sepah lagi main toys yang lama ditinggalkan..rindu kekdahnye..lantak ler asal bahagia.

Semalam i pegi visit my hubby's uncle kat Pantai hospital, dah 1 week dia admitted coz of heart problem ada blockage (kalo tak silap i).But he's doing fine alhamdulillah, masa kitorang visit pon dia dah boleh discharge...After that we went to Chorus Hotel at Jalan Ampang..ada fragrance warehouse sale. Tak banyak perfume yang i suka ada..Yang ada tu i tak penah dengar nama pon ada he he he..tapi memang murah dari rm 30 pon u boleh dapat perfume..Dalam pada tak minat tu, dapat juga i rembat satu perfume sebab terpengaruh dengan baunye...ngeh ngeh ngeh..Hubby hanya geleng kepala..ya ampunnnn...

Masa i tengah type entry ni i tengah tunggu kain dalam machine basuh, sambil2 tu jenguk blog kawan2 tapi blom sempat sume nye..rindu tapi nak buat macam mana..masa cemburu dengan i..kekdah nyaa...Petang ni nak bawak girls main bowling kat cineleisure..ada lane untuk kids..tq Fin for the info..

This Tuesday akan bermula kehidupan i sebagai single mom, hubby start keje offshore.Hopefully sume nye ok, tak ok pon buat-buat ok jer hehehe...

till then..have a lovely weekend peeps!!!xoxo muahss

7 comments:

honeylanz said...

hehehe... kita ok ok kan aja kan..bila mr.hb pg keje ;)

ERMAYUM said...

great to know that you sound cheerful :)
happy mengemas k

Lady of Leisure said...

wah dah sampai yea.. takpe take yr time... have enuf rest sure penat kan..

zarin said...

bestkan..home sweet home...
i tk pernah sampai leisure mall...tp mcm best je nk bawk kids main bowling tu kan...kena pegi tengok gak ni :-)

rasp said...

slamat mengemas ye...
aiseyman tak tau plak hotel corus ada perfume sale...
suka gak gi situ...
dulu i rembat for my kids...

sisdee said...

selamat mgemas......mesti "feel" lain kan...

:D

L@n@ said...

selamat mengeluarkan peluh ..!!!.. wakaka

Related Posts with Thumbnails