Monday, May 3, 2010

12 years of friendship bebeh!!

Last Saturday, my friends and i decided nak buat potluck party dekat my house..Biasa la orang perempuan ni kalau dah kahwin masing-masing busy..kalau nak jumpa pun have to plan betul-betul..Alhamdulillah, kali ni ramai yang boleh datang walaupun ada a few yang ada hal, but its ok, coz after this pun we will plan another gathering..Ok, kita start dengan foods dulu..jemput-jemput makan semua :)


antara makanan yang ada..cheese tart, sandwiches, mee goreng, sheperds pie, nuggets,fries,hotdog, bread puff, bubur pulut hitam and bbq chicken..


Biasa la kalau dah lama tak jumpa, makk aiii cerita punya cerita, gossip punya gossip, makan punya makan..sedar tak sedar dah nak dekat maghrib hehehhe...tapi memang i happy sangat sebab dapat spend time dengan my frens, rasa macam release segala masalah n stress..ekekeke stress ke??





Before semua orang balik, kitorang buat cabutan bertuah (actually tukar-tukar hadiah)..punya lah kecoh..gelak sampai nak pecah perut, rasa macam i turn back time macam masa kat U dulu, yup those are the same girls masa kat U dulu..muka-muka ni lar :D
i dapat MNG tshirt from wana yeayyy!!! terus pakai hokay malam tu..caittt tak sabar-sabar ekekeke..I rasa happy sangat coz semua orang happy, and sebagai host, i know its not that perfect, my house yang sempit itu hehehehe..tapi sebenarnya diaorang yang buatkan party ni PERFECT gituuu..luv u guys!!


Ooopss..kids pun dapat party pack jugak..ada yang menangis coz nak hadiah macam mama dia dapat nak yang wrap punya hadiah haihhh!!!hahahaha...




Our happy faces setelah dapat berjumpa and lepak bersama..
Guys..thanks for the 12 years of friendship!!!
Luv all muahssss...


3 comments:

rasp said...

bestnya dpt reunion kengkawan u...
kenangan terindah gitu :)

honeylanz said...

sesekali wat gathering mcm ni mmg best. rs mcm x cukup masa aja nk berborak...dah la food nye nmpk sedapp aja.. cite sambil makan2 ;)

zarin said...

lawa rambut babe! gorjes gitu :)

Related Posts with Thumbnails