Friday, May 14, 2010

Hari ini MESTI tengok..

Malaysia lawan China..debar-debar i ni..haritu punya game suku akhir Malaysia vs Denmark kita menang..yeay yeay..i tengok sorang-sorang kat umah pun boleh terjerit-jerit macam monkey ekekekkee..sambil berbalas sms dengan suami ter-chenta yang tengok kat tempat lain (Lumut)..sakit jantung mak tau..walau macamana pun..Hafiz Hashim..u are my hero..lap u lap u...lap peluh u ekekekke :p

Entah memang i minat tengok Piala Thomas sejak dulu lagi...kadang-kadang time tengok pun i boleh buat aksi nak smash jugak ekekeke hover tau..

Kepada supporter Malaysia yang pegi tengok kat stadium, bagilah sokongan yang padu, jangan bila kalah sokongan padu bertukar jadi sokongan BOOOO pulak..tak baik tau no..no..no..Ni lawan China tau..Lin Dan yer..tu je i kenal haha!!

Anyway, debaran i semakin terasa..sapakah yang akan ke final..rasa macam boleh agak..tapi mana tau miracle happen..Go Hafiz..eceh Hafiz sesaja dia :p

3 comments:

rasp said...

sis, u smash, jerit2 rasanya tak pe...
i pegang remote...
kalo rasa tension berdebar nak nak bila dua2 dah dekat game point tu..
terus tukar channel....
cam tak sanggup tengok hahahahaha...
lagik hampeh...
tapi lepas tu buka balik laaa hahahaha...
all the best to the Malaysian team!!

Lady of Leisure said...

kalau i tengok sure i tak senang duduk hehe

ERMAYUM said...

betul2 semangat kesukanan betul :)

Related Posts with Thumbnails