Tuesday, January 4, 2011

Macam tak percaya..

My 2 girls dah jadi big girls...dah pegi school.Kakak okay la dah 6yrs dah biasa..Adik tu first time and first day hehehe..Mama yang nervous terlebih coz dia still macam baby lagi.. (for mama la)..boleh ke nii???



Adik yang excited senyum jee..Kakak why masam??haihhh...

Okay sampai je school ramai la parents yang menghantar anak-anak..Macam2 gelagat and bila dah nak start class mula la dengar yang nanges, yang jerit nak mak pak..I was sitting behind those parents sebab i rasa pening ramai sangat orang..So i cannot see lah whats happening in front. Tapii... bila terdengar jeritan2 tu i jadi neves lak..so i bangun, i intai2 sikit...n guess what Adik tengah buat...??


She's making frenz...yeayyyyy good girl Nana...
Then mama pun angkat kaki la cabut balik..shes a brave girl i know...:)
Alhamdulillah..1st day went well though ayah is not around to see the moments..but i know mesti ayah tak sabar nak dengar cerita mama kan..
memang pon, sampai je rumah, terus dapat call from him..asking about everything and he talked to the kids too...owhhhh thanx sayang !!

Another picture of mama...
20 weeks...I am!!
:)



4 comments:

Joy said...

kejap aja kids ni membesar..

Fynnaz said...

My girls dah besar dah hehe. Nana steady jer!

Anyway comey nyer perut hehe.

*gorjesmum* said...

has; sangat kejap kan..

fin: tu lahh...2nd one mmg berani sket kot..nabeel pon camtu kan hehehe...peyut tecikkkk...

Ermayum said...

happy schooling girls

why mama asyik amek gambo depan pintu and posing sama :) heheh - cat walk skit mamam

Related Posts with Thumbnails