Friday, January 7, 2011

My Friday..

Memandangkan both of my girls dah gi school..so mama amek peluang arini pegi Jusco sekejap..pampering myself by doing manicure and some shopping..

Yang i nak citer pasal SA jusco..I nak beli maternity pants tapi i malas nak gi ATM so i asked the cashier " errr u accept atm card/debit card tak?" the girl cakap BOLEH..so i pick a few pants then off to the counter la nak bayar..

Sampai kat counter tu, bila dah kit in sume then dia masukkan kad i..tiba2 tak leh pulak..she said "sorry kak takleh plak.." I was in hurry sebab nak pegi pick up girls pulak, so i cakap cancel yang ni, i amek yang the rest sebab masa tu tak cukup cash and i was so lazy to go upstairs to kuarkan duit. The girl terpaksa panggil supervisor dia sbb nak cancel kan..You all tau tak ape sepervisor tu cakap ngan i???!!!












" Ingat ni pasar ke boleh main cancel-cancel"




ewah ewah..banyak cantek muka kau!!!
sib baik i'm in a hurry..kalau tak memang haku maki weiii!!pfftttt...
enuff said for today..

4 comments:

Joy said...

kita sebagai pengguna ada hak jugak kan..silap dorang jugak..huhuhu..

*gorjesmum* said...

has: true! and i did aske before i pay..so silap sapakah kan??

Ermayum said...

eh boleh la patutnya guna - and that supervisor is rudeeeeeeeee like hell - u should file a complain u know - email kat cs dia ish geram lak

*gorjesmum* said...

eda: memang boleh..tapi cashier tu cakap machine tu rosak or something la..mmg rude kan..camne i bleh tak maki dia tadi...nyesal lakkk hahaha

Related Posts with Thumbnails