Friday, January 28, 2011

You love shopping??....who DOESN'T??

ME TOO!!

oh i miss that so much...

Bila dah preggy ni malas lah nak kuar gi shopping sendiri..paling dekat pon i pegi Jusco kat umah ni..huuhuhu...kesian kan?

i miss all those GIANT MEGAMALL..bukan giant supermarket tau :p

minda mahu pergi ke sana..but my body tell me not to go..stay at home mama! wait for your hubby to come home and bring u there...

seriously...i need it so much..i need to shop for my baybeh..4 month to go dah buleh shop kan?

shopping!shopping!shopping! eh...shadapppp please!semak otak dengar ko jerit shopping jer...




oh mlm ni raja lawak! i tengok wei raja lawak this season hahaha..ada 3 groups yg menggeletek hati and i tunggu lawak dia every week..takdelah mcm a few tu a bit stupid jokes tak masuk akai..caittt buat malu...i was like...heh ape korang merepeks ni...??!!(kemain pandai jd juri tak pro haku nii..)






till then gorjesss..have a great weekend...

2 comments:

me and myself said...

cian dia..hukhukhuk.. ngidam nak soping ea.. xpe2, nanti pegi soping dengan baby baru ea..
P/S: tensen soping kat kl, asek kne kira duit je..kalu cam kat bandung, kan best..hukhukhuk.. uuuu, i miz bandung..

Miss dR said...

jom beb...tell me when can i bring u out!!!!

Related Posts with Thumbnails