Thursday, September 10, 2009

Apa yang LATEST??!!

Kejadian ini berlaku waktu bangun sahur..

Si isteri sibuk menyediakan makan untuk bersahur,apabila semua sudah siap,si isteri pn pergi ke bilik utk mengejutkan si suami..




Isteri : Syg,bgn...sahur. (sambil menepuk2 kaki suami nya)
Suami : (terus bgn dan duduk) Ape yang LATEST??
Isteri : Haa?? Ape yang latest nye?
Suami : Latest model...
Isteri : (terpinga2 sambil memikirkan, oh god!baru si isteri perasan suaminya belum buka mata pun...) Lar tak bangun lg dia ni...(sambil gelak si isteri pn menepuk2 bahu suami nya) dah bangun2...U ngigau erk...hehehe...
Suami : (sambil menggosok2 mata) Isk mane ada?........(tak mengaku)
Isteri : Ye ..u tanye ape yg latest,latest model...gapo dio tu? (hah kuar dialek kelantan si isteri)
Suami : Isk ape2 la...mane ada...
Isteri : Ye lar tuh..kekekekekeke...
Dalam hati kecil si isteri berkata...nasib baik tanye latest model je..buat nye tanye ape nama model yg cantekk tu...haruslah naik hangin si isteri pagi2 buta tu ekekkekekeke...






Sekian dulu..........

5 comments:

SyahNas80 said...

haha betul2... zul pun suke ngigau tau... macam2 benda dia sebut.. dulu rajin layan sekrang dah malas nk layan dah heehe...

*fAzEeLa* said...

anas,
hehehe...ni tak tau la..1st time ni..

uMmI said...

kalo aku jahat sikit...aku tanya soalan lain sebelum aku kejutkan dia...kengkadang aku amik video, sebab dia mesti tak ngaku kalo kita kata dia ngigau.amik video as bukti dia ngigau...hehehe

estellano said...

edan pun selalu ngigau. bukan selalu ngigau. hari-hari ngigau! ada sekali boleh tampar menumbuk time die tidur. haish. lepas da jerit baru die sedar. penat betul nk layan!

*fAzEeLa* said...

ummi:
takde keje aku nak amek video heh..

da:
lagi parah kene tumbuk n tampar hahahaha...balas la balik ekekkekee

Related Posts with Thumbnails