Tuesday, September 29, 2009

Cerita Kuih Raya Saya

Ingat tak entry yg saya buat kuih raya tu..wahh bukan main bangga kan dapat buat 3 jenis kuih..hmmmm baca la komen2 yang ikhlas tapi jauh ni dari family saya...

Komen hubby :

>kuih choc orange ni mmg sedap,serius..mane cukup 1 balang ni..buat la lagi i nak bwk gi opis...(takde keje nak buat lagi skali heh)

>yang choco cornflake ni nape lembik tak melekat...hmmmm (sbb nye i kurang letak choc!!!)

>nape kuih sarang semot ni u tak letak kacang ke badam ke dalam dia? (memandai je tau nak ubah resepi)


Komen my aunty (yg mmg pakar masak):

>kuih sarang semut ke ni??...ni macam BUSUT SEMUT jer. rupa dia....wakakakakka tp rasa ok lar (kasik can la ni baru 1st time tau)


Komen my mom:

> sedap sume sedap..next year tak yah beli2 kite buat je..... (i luv u mama!)





Ape pun komen yg diberi saya terima coz this is my 1st time, effort tu yg penting aight?
(yg in bracket tu kira hati kecil saya menjawab komen2 ikhlas tu :P )








p/s:masak kuzi ayam for 1st raya,got kredit from mama,hubby n my MIL.....syok giler tau :)

5 comments:

SyahNas80 said...

hehe ok ar tu... huhu baru ingat nak rasa choc orange tu.. dah habis ek? tu ar tahun depan leh masuk share ngan che mah ek... hehe anas nak masuk order ni hehe

*fAzEeLa* said...

ala anas wan br buat yg tu dpt sikit jer...hehehe trial tu.xpe nxt yr buat lebih k :)

Ibu kami said...

ni kena rasa dulu baru boleh komen nih..
haaa.. nx yr xyah beli2 lg dah.. rugi org jual kuih raya dh ilang 1 customer... hehe..

*fAzEeLa* said...

ibu kami:

hahahaha...tu la kene rasa dulu..

Anonymous said...

hahahaha

Related Posts with Thumbnails