Wednesday, September 9, 2009

PLease..Dont Do This at Mall...!!!

Aksi tarik-menarik antara ayah dan anaknye....

Start membuat 'onar' dikhalayak ramai..


Namun tidak dilayan...


Harus la ditarik sepanjang jalan..



Reasons:

Coz she didnt get what she wants..adoiyaiii she wants toys,toys n toys..pantang lalu, pantang nampak...macamni la pe'el Neesa...but if u all perasan, her sister Nana senyap je...tidak membuat onar,bkn aritu sahaja tapi hari2 lain pun.its not that she dont want toys or anything,dia ada la mintak jugak of coz la budak2 kan, but dia ni mmg cool n relax je..n bila kakak dia wat hal,dia akan puji diri sendiri..she will say to me or hubby...

"mama/ayah, adik good girl kan..."


yup,sgt memuji diri sendiri...:P


We went to OU for our Raya shopping phase 2,for kids alhamdulillah dah settle..me n hubby so and so...byk concentrate kat kids..so our checklist raya for this year:

Baju kurung girls - done
shoes raya girls - done
more baju raya girls - done
baju melayu hb - not done
shoes raya hb - not done
baju kurung mama - done
shoes raya mama - done (harus vincci aje,bajet lari ke anak2 huhu..)
baju raya ,raya shoes for my siblings - done
for my parents - done
kuih raya - done


harus tgk muka org dpt kasut raya...


actually she wants this shoes,too bad no size..


muka sedih coz tak dpt shoes yg ni..


dah dapat harus bawak sendiri..takmo lepas..


why pics kakak takde...coz remember, dia membuat 'onar' maka nya tiada mood untuk bergambar..pandai memilih..tak nak clarks..dia pilih sendiri shoes at ZARA kids..ape ape la Neesa..




Sekian,cerita weekend saya..

10 comments:

Ibu kami said...

hmmm... biasa le budak2 ila, certain2 time mesti tunjuk perangai gak..

nasib le my heroes tak penah wat gini kt shopping mall, kalau ckp tak boleh tu derang cakap 'ok'.. lega..

wahhh.. dh anak2 dpt clarks dh tentu le maknya pakai vincci je.. haha.. apa shj utk anakkan? ...

*fAzEeLa* said...

ibu kami,
hehe..mmg la anak2 ni mcm2 hal..
true la lina,vincci pn jadi la..bdk2 yg seronok sgt raya2 ni..kite biasa2 je kan.

SyahNas80 said...

wah caca... walaupun tgh wat 'onar' tapi tetap comey dengan kasut yang dia pakai.. nampak cute je..

nana amat cool... good girl nana... hehe ok lagi ar ditarik pun ikut.. member anas punyer anak lagi best.. g kedai mainan pastu melalak.. tak nak berganjak langsung.. peh.. bikin malu sebab apa? sebab gua ada ditempat kejadian.. nasib baik member punyer anak.. kalau orang lain harus gua bla je dari situ'

huhu budak tu menangis n melalak selama setengah jam okeh gile ganas.. girl plak tu.... hehe...

*fAzEeLa* said...

anas,
hahaha...ha pe'el anak2 ni mcm okeh...just wait n see..tgu ur turn plak k :)

Emilia said...

perggh! like mother like doter! kah! kah! joking babe! :D

*fAzEeLa* said...

emilia,
hehehe..perghhh dats what the father said to me kah kah kah..

vasilissa said...

kak wan,
book clarks tu tuk baby i ye?heheheh..haruslah jadi kasut keturunan.hahahhaha
btul tu suh caca n nana pilih zara kids ke, baby gap ke, guess kids ke...mmg la cik ain menggalakan.

uMmI said...

paling best anak buat 'onar' tapi maknyer rileks amik gambo...bukan satu gambo jer tapi byk gambo....wan, sempat lagi ko amik gambo yerk...hahahaha

aku pun tak shopping lagi utk diri sendiri....kasut, tudung, baju tak beli lagi uwaaa....

*fAzEeLa* said...

vasilissa,
haruslah beratur dulu ramai yg book ekekekkee...blh je nti i simpan bg u..

ummi,
hahaha...dah tu mak nye amek gambo la sbb bapaknye yg handle bdk2 ekekekeke...

estellano said...

haha. best tgk caca n nana. dua-dua lain.. bagus baguuusss.. tahun ni maksuda kasi duit raya buat beli toys yer. haha

Related Posts with Thumbnails