Tuesday, September 15, 2009

New Assignment!

Boleh tak dah nak dekat raya ni dapat new assignment from hubby..?Aduiiyaiii...selalunye kueh raya tunjuk2 je lagi2 aunty sendiri jual kueh raya lagi la senang.

Disebabkan last sunday hubby belikan mixer Kenwood so dgn memaksa,hubby soh buat at least 2 jenis kueh raya n 1 kek...


Adoiii.......my mission still not complete yet..HELPPPPPPPPPPPPP!

7 comments:

Emilia said...

wishing u a very best of luck babe! ngeeee... :D

vasilissa said...

hahahah.o0o0 ptot la u ask mama recipe choc cake eh...
suh abg mood beli sewing machine la..harus la assignment buat baju raye sndri..bole?hahahha

*fAzEeLa* said...

emilia:
thanx babe...ngeeeeeeeeeee

vasilissa:
jgn bagi idea yg bkn2 ek...sape yg susahh?akakkkk jugakkkk hahahaha

SyahNas80 said...

hehee so nanti pas selesai silalah letak di blog ek... anas pun nak tgk gak.. nasib baik ar zul jenis rileks...

'takyah susah2 masak yang... beli je kat che mah tu..'

haha bagus2.... luv u baby... hahaha.. punyer pemalas ok dia punye bini hehe... janji kitorang bahagia.. boleh?

Ibu kami said...

ila, kira ok le tu syarat 2 kuih 1 kek.. kacang je tu, lg le ada mixer bukan pakai tgn cam org dolu2.. you can do it!

Abrahyn said...

assignment ni kalau buat dapat pahalaaaaaa besoooorrr! :p

*fAzEeLa* said...

anas:
bestla xyah buat pape...:)

ibu kami:
linaaaaaaa....1st time nak buat kek ni neves larr hhehehe

abrahyn:
yesss besorrrr nye pahalaaaaaaaa kekekeke :P

Related Posts with Thumbnails