Monday, June 14, 2010

Happy ke gedix dapat no tepon dari DIA..

Korang tengok tak iklan baru yang deodrant lelaki tu.Ntah hape nama brand tu AXE ke ape tah..yang penting, perasaan i macam budak yang dapat number tepon dari aweks tu..ekekekke keji..

Citernya macamni.. husband i kan selalu ke laut..eceh bunyi macam nelayan pulaks hahaha.. Selalu nya bila dia ke laut, I dengan penuh sabar menunggu call dari dia..Agak susah jugak dia nak call dari sana..line limited, pastu orang yang nak menelefon ramai..maklumlah memasing kat laut tu rindu ..kekdahnya..Bila tepon tu agak melepaskan rindu la kunun nya..(Cam hape je bunyi..)

Then, satu hari jeng jeng jeng...i dapat email dari dia, dia bagi no tepon kat i..MAKNA NYA i buleh tepon dia anytime... anytime hokay!! Tipu la anytime boleh call, dia kata dua hari sekali tepon.. Dia tunggu depan tepon pukul sekian-sekian..tepon tu sebelah bilik dia je..yeayyy!!! Macamni la baru i sayang kat 'offshore' *tetiba* .. Seriuosly, tak tipu..hati rasa tenang je bila macamni..Takdela nak jiwang-jiwang or emo bila dia tak call ekekekke..hover ngko!






Selamat jiwa dan raga ku yang di darat ni...kuikuikui

6 comments:

Lady of Leisure said...

i faham.. i faham hehehe

honeylanz said...

time berjauhan..dapat dgr suara..amatla...melega kan...

*gorjesmum* said...

lady n has:

tu la kan...i tai u all pon sama kan :)

*gorjesmum* said...

* tau

ERMAYUM said...

glad u found a way dear :) or a way finds you :)

*gorjesmum* said...

eda:

any ways that can make me smile n sleep tight :)..kalo tak masam je muka i n susah sgt nak tido kalo org tu tak call hehe

Related Posts with Thumbnails