Friday, June 4, 2010

Kenapa lama tak update blog..

i dapat sms from my fren..blog bersawang..ya ampunnnn..bukan disengajakan.Lately banyak sangat benda nak kena catch up..wah!!tu baru jadi housewife ekekekek...

Ni pun i baru balik dari Kemaman..for me n kids holiday lah dah alang-alang tu, for him kerja lah. Banyak benda tertinggal and most important i tak sempat menyinggah blog korang..my bad. Kalo i singgah pun tak sempat nak komen, my bad again..i dapat award pun tak sempat nak amek, my bad...

Mane tak nya, lappy baru dah ada (suka!) but broadband pulak takde..asyik dia je bawak broadband ke hulu ke hilir..kita takde pon, sad! Balik-balik on lappy tengok gambar muahahhaha...

School holidays 2 weeks ni you all buat ape??i dok umah je coz hes going to offshore again tomolow..gonna miss him again..tapi broadband ada kat i yeayyyy!!! pasni kalo i jarang update blog you all babab i kay...wah!!kasik line ni meh ler babab i ha ha ha!

6 comments:

.::WaNiE::. said...

kekekke

school holiday tak ada makna pada saya :(

honeylanz said...

kami cuti sekolah ni balik kg n then straight to penang ;)

*gorjesmum* said...

wanie: nape takde makne ..dun be sad

has: wah best gi penang holiday ek..hv fun tau

ERMAYUM said...

tulah nak ja i bababbbbbbbbb :)

Lady of Leisure said...

keep blogging and have a nice weekend..
:)

SyahNas80 @ Nana said...

wan- keep blogging ar... dah lama tak dengar citer pasal caca n nana... letak ar pic terbaru dorang.. time dorang jadi flower girl tu takder? hehe...

Related Posts with Thumbnails