Wednesday, June 16, 2010

LV turun harga??!!


Yup you heard me..LV at Malaysia sudah turun harga..tak percaya pegi la sendiri butik n ask..started from 1st June..Thanks Fin for the info..Actually i pelik sebab my frens frens beli the same bag like mine last weekend and she gets cheaper price dari i punya..Butik yang sama!!!i tak puas hati la coz tak sampai sebulan setengah i beli dia turun..cessssssss!!


Lepas siasatan..confirm sume leather handbags turun harga except for jewelleries and shoes..gosh!!


So to bagaholics sume, LV lovers go and check and rembat sementara price tengah turun ni :)
pics googled

19 comments:

ERMAYUM said...

iye ke lv mana pernah turun ke tax dia turun ke us dollar or euro turun hheh u sure bukan sebab kawan u nya smaller size :) but kalu setakat turun rm 2, 30 rm sama jala kanlain la kalu beratus ratus :)

*gorjesmum* said...

betul eda..my fren siap call butik tadi..mmg betul..turun ratus2 gak la dear..neverfull mm rm 2550 now..ms i beli rm 2700..

smlm pon i tak pecaya bila my fren bgtau harga dia beli..tu sebab i siasat..jeng3 mmg betul..u try tepon lv pulak hehehe

rasp said...

alangkah indahnya kalo i leh beli huhuhuhu...
takat leh tengok leleh air liur je lah i nie hehehehehehe...
untungnya to those yg baru nak merembat kan...

honeylanz said...

huhuhu.. for time being x de lv yg Has duk aim.. Has duk aim lain jenis bag. wink ;)

mJ said...

huhuhu turun rege pun i still tak mampu nk beli huaaaaaaaaaaaaa...

Lady of Leisure said...

sure ramai berpusu2 pi lv nih..
:D

Yummy Mummy said...

Hi *gorjesmum*, first time here ;D Yes, terkejut I dengar bila a friend cakap LV turun harga. Speedy turun sampai RM300. The only rationale I can think of is that since euro and pound dah turun, maka berkurangan orang akan beli kat sini. It would be interesting to see sampai bila kan ;)

Haris Zuhaina said...

huiiihhhhh, mahainya depa ni blibag... aku bli yg murah2 jew...
eloklah klu mampu hadiah untuk diri sendiri... hebat lah

*gorjesmum* said...

rasp: dulu i pon telan air liur gaks ekekeke..ni dah dok diam2 tak beli lagi dah erkk...

*gorjesmum* said...

has;

has dok target ape lak..waaaa bestnye

*gorjesmum* said...

mj: boleh nye tu..gosok2 sket mrjon hehehe

*gorjesmum* said...

lady: tu la kan..mari kite tgk

*gorjesmum* said...

yummy mummy: hello there..kannn i pon tak pecaya mula2..me oso thot the same thing..its becoz of the currency yg turun..org mesti pi sana beli or kirim kat sape2 kan..mmg turun banyak kan kat oversea..haih!!

*gorjesmum* said...

kak haris: ala bukan beli selalu hehehe

Zuliana said...

ekekee..on my way utk jd pecinta handbag...kih3..nak jd ladies ler kengkonon...

Fynnaz said...

Mula2 mmg tak percaya. Siap ckp mustahil. Skali call sendiri baru percaya. Pasrah! Hahaha.

*gorjesmum* said...

zuli: mmg ladies pon kan ehhehe

fin: kannnnnnnnnn...sib baik fin call hik3

Zuliana said...

aku menceburkan diri dlm dunia ladies nie since aku dah keje je wan..kih3...dah murah...tambah 'se' wat koleksi..

KV said...

eerkkk...macam menarik jer tu!

Related Posts with Thumbnails