Wednesday, September 29, 2010

Semenjak dua tiga menjak..

I makan banyak sangat..serious punya banyak..tak penah i tengok i macam ni hehehe...Dulu pon preggy jugak tapi takde la makan sampai macam ni..Asek lapar memanjang.Kalau ikut hubby i, dia cakap bagusla, makan banyak2 lagi dia suka..I pon suka jugak sebab memang i nak berat badan i naik..tapi tengok gaya camni cara i makan bukan setakat naik ni...buleh jadi belon ni har har har..

Tapi takpe, mama akan makan selagi boleh untuk baby mama :)

Owh one more thing, kalau you all nak tau, i ni penakot makan ubat..heeeeeeee especially yang tablet besar2 tu...ya ampunnn memang la ber-jiwa sungguh nak makan..Kalau i sakit pon i makan ubat yang paling kecik je, yang besar2 tu faham-faham sendiri la y e..i rela biarkan sakit i tu hilang dengan sendiri nya (amaran :dont do this at home!) ... :D ... But bila preggy ni special case sikit, automatic segala ubat daku boleh telan....all becoz u darling!

Nasib baik my children tak ikut jejak langkah mama dia..My girls sume makan ubat macam makan aiskrim...sebab mama train supaya anak2 mama tak takut makan ubat...ke sebab ikut ayah dia yang berani makan ubat??hahaha ape-ape lah..Kena jab pon dorang sikit pon tak nanges..memang berani tahap PHD dorang ni..mama tengok jarum boleh pengsan tau..specialist doc yang selalu i bawak budak2 ni gi jumpa pon olwiz puji dorang..kembang idung mama jap... (okay enough of puji-ing my childrens...kang ada yang menyampah)..

Pagi ni bangun makan bihun sup..bekpas bihun sup tau..sedapnye tapi sekarang dah lapar balik..baru sejam yang lepas makan..huhuhu..







eh nak bagitau sikit ni...maapla yer ..i rasa lepas ni banyak entry i pasal perjalanan pregnancy..ada yang tak suka, ada yang suka...i blog about what i think i shud write n it comes from my heart :)




till then dadada......

8 comments:

Joy said...

ohhh..background pun dah tukar baby theme ;)

venusfreedom said...

u wanna challenge me mama wan? extra 20 kg woo mase preggy aariz..hihihihi..i wanna see u put on weight wan!!:)

*gorjesmum* said...

joy: yup baby mode is on now :)

ema: alamak kene challenge u ke..boleh kot...ni dah mcm ape melantak hahahha....

Fynnaz said...

Go for it dear! Makan and blog all u want! Hehe.

*gorjesmum* said...

fin: am gonna do it now :D hehehe

Lady of Leisure said...

sama lah kita i pun kalau ubt yg besar kadang tu susah nak teln smp berair mata hehe

ERMAYUM said...

hi lajulak blogging bagus baby dalam perut u ni rajin -:D

*gorjesmum* said...

eda: kannnnnnn...tetiba hari2 nak blog

Related Posts with Thumbnails