Monday, October 26, 2009

Beberapa minggu yang 'MENYAKITKAN'..

Tajuk di atas macam ape kan..maksud menyakitkan bukan lah macam sakit hati or marah whatsoever..tapi few weeks ni kami anak beranak bergilir-gilir sakit..maksudnye beberapa minggu yang menyakitkan kami sekeluarga ,i guess would be the best title for this entry..

Start dari Nana yang sakit perut,muntah-muntah..then diikuti dengan saya facing the same problemo sakit perut,muntah-muntah plus cirit birit..After that Encik Husband pulak injured main futsal.

Today Neesa pulak yang meneruskan kegiatan sakit iaitu muntah-muntah plus demam..Complete set!




Ya Allah kau berikanlah kesihatan kepada keluarga kami..Amin..

7 comments:

estellano said...

ya Allah, selamatkan keluarga kamu. Amin.

*fAzEeLa* said...

estellano:

thanks..

Abrahyn said...

take care! semoga semuanye selamat...eh, u mimpi i ye? camne blh jadi cenggitu ek...:D

*fAzEeLa* said...

abrahyn:

thnks..

eh i pon tak caye..tp dlm mimpi tu i siap tegur u..'eh u ni abrahyn kan..' hehhehe..agaknye before tido yg last blog i baca u nyer..smpai terbawak2 dlm mimpi kuikuikui

SyahNas80 said...

hope semuanya akan sihat sentiasa....

*fAzEeLa* said...

anas:
thanks..insyaAllah harapnye begitu la

Abrahyn said...

hahahaha...kelakau....kalo dtg sini buzz me ek...leh jumpa:D

Related Posts with Thumbnails