Wednesday, October 7, 2009

Mama...today October what???


Budak manja ni birthday dia is just around the corner..its on 11th October.

I told her that this month is her birthday month..and guess what...tiap2 hari dia akan tanye soklan yang sama to me or hubby...MAMA/AYAH TODAY OCTOBER WHAT??..and if i jawab like..today october 6,then dia akan cakap..OO TOMMOROW OCTOBER SEVEN EH...BIRTHDAY KAKAK...she olwiz confius between seven and eleven...kan ven ven hujung tu :D

Lepas tu dia request for birthday cake yg ada princess..hmm senang la nak cari kat kedai kek sure ada BUT ayah dia pepandai cakap OK mama boleh buat kek princess tu...GULP...adeh ni pn baru 1st time nak wat choc cake..mane la haku nak cari gambo princess tuh?

So this becoming Sunday my dotter will turn to 4 yrs old girl..since we are far away frm our family n frens,so will not do any party for her just a cake cutting between us maybe...coz next week her tokma nak buat pulut kuning for her n a small makan2 between our family members..can't wait.
I LOVE U NEESA NATASHA..BE A GOOD GIRL!

5 comments:

SyahNas80 said...

chacha------------- hehe sama ar bday ngan ciknas... tapi ciknas 10.10 ni... huhu leh ar nanti sama2 cut cake ek chacha...

hehe i love october very much...

Ibu kami said...

kejab je dh 4thn yek.. masih ingat lg time ila memula peknen kt SBB dulu.. time really flies.. tup tup nanti sedar2 dh jadik anak dara..

*fAzEeLa* said...

anas:

oh sebelah2 je ek..hehehe..hepi becoming bezday..

ibu kami:

lina,kannn ila pn rasa jap je masa berlalu..

Abrahyn said...

happy birthday sayang....muah2 auntie kiss kiss dulu ye...jumpa kalu bru leh dpt prezie...:D

*fAzEeLa* said...

abrahyn:

owh tq so much auntie...insyaAllah one day kite jumpa kay :)

Related Posts with Thumbnails