Wednesday, October 28, 2009

Kerana Mulut Badan Binasa..

Entah lah...saje je tulis tajuk tu..Nak tulis lebih2 karang mulut saya yang dianggap "kerana mulut" itu..

Jadi biar saja yang mulut longkang itu meneruskan kegiatan dia,menyakitkan hati orang lain,menyinggung perasaan orang lain dan bermacam-macam lagi..

InsyaAllah, one fine day kamu itu akan sedar dan sedar..dan sedar lagi perbuatan kamu itu tidak disukai oleh masyarakat..

Beringat ya,segala perbuatan akan dibalas bukan oleh saya,saya hanyalah manusia biasa...perbuatan itu akan dibalas oleh Allah S.W.T tidak kira lah dibayar cash ataupun hutang






p/s:coretan seorang yang terasa dan berjiwa halus..Citt!halus sangat lah tu...

8 comments:

MommyCT said...

sungguh terkena kat aku ari ni. Ada orang wat citer pasal aku kat opis lama. Masa aku keje dia wat citer. Aku dah blah still dia leh wat citer...sib baik tak luak badan ni hah..nyampah tau orang molot camni...mmg harus tuhan balas...isk...
btw...assalamualaikum...singgah baca2 jap kat sini ye.

SyahNas80 said...

sapa gerangan yang nak kene penampar tu wan? tak sayang mulut atau ada insuran mulut??

sabar ek wan... biasa ar orang pemes cam kite.. ada je orang mendengki.. dugaan...

Emilia said...

sape? sape? yg mulot longkang busuk tu huh?! ececeh..over pulak gue..
sabar ye la ye...org yg suka sakitkan hati org lain dia ada masalah dalaman tak bole tgk org senang..serahkan aje pada yg mana kuasa..take it easy ok.

*fAzEeLa* said...

mommyCT:

Thnks for coming :)
mmg sakit ati kan org macam ni..isk isk..sabo je la

anas:

nanti kite jumpa kite gosip2 kay..hehe...

emilia:

ada la babe org 'tuuuuttt' tapi takpe,as i said earlier biarkan je yang maha kuasa balas..hihi

SyahNas80 said...

wan- wah... ni yang tak sabar nak jumpa n gusip2 ni... hehe

*fAzEeLa* said...

anas:

hahaha...sabar2..

erma nisrin said...

i pon tak suke org mulut longkang..menci menci..suke spoilt kan mood pepagi..org mulakan hari dgn ceria..ade sesetengah mulut longkang ni mulakan hari ngn kutuk kaw2 n ayat cam hampeh..i sutuju wan u nye topic..rase nak fire je..dlm hati la..hihihihi

*gorjesmum* said...

erma nisrin:

i tau u suka topik ni auwwwwwwwwwww..nape tak update blog??write it in ur blog so that i can read it heheheh

Related Posts with Thumbnails