Thursday, October 29, 2009

Wishlist..how I Wish its mine..

Memandangkan beberapa hari sahaja lagi hari kejadian saya akan berlaku..makanya wajiblah di sini saya meng war-war kan wishlist saya ekekekkeke...


  1. Saya giler suka handbag tapi aritu baru beli Coach, mungkin wishlist yang pertama ni akan di reject bulat2 oleh dia. Tapi mane la tahu kan dia berubah fikiran, saya mahu Gucci pula :D (tapi itu mmg mimpi je la nak dapat)
  2. Saya mahu tukar telefon tangan saya. Walaupun sesetengah pihak berpendapat seorang surirumah tak layak untuk pakai yang canggih manggih punya telefon tangan,saya tak kesah sebab si dia pun tak kesah buat apa saya nak kesah yang orang lain kesah kan....Oh saya idamkan Blackberry ye puan puan..tak kira la bold ke curve ke belasah jer..
  3. Kemudian saya mengidamkan kasut dari jenama yang terkenal ..ewah ewah..sebabnye bukan ape puan puan,saya punya kasut hantaran kawen dulu belum pernah sekali pun saya guna..brand Salvatore Ferragamo.Ianya sesuai untuk dipakai ke pejabat..Lepas kawen saya telah me-resign kan diri sendiri untuk follow si dia ke mana2..takkan saya nak pakai di rumah ye..Ada orang berminat ke?ehemm..promosi sikit..Lupa pulak saya tak kesah kalau dapat charles n keith pun dah bersyukur..(mulia betul hati saya ni eceh ceh..)
  4. Saya mengidamkan untuk bercuti di London..(melampau haku nih)
  5. Saya mahu jam tangan brand ape pun tak kesah :D
  6. Ada ke yg ke-6 ni..hmmm cukup lah kot..ni dah macam setahun punya wishlist bukan setakat hari kejadian saya punya wishlist hiksss!

Saya tak tahu lah si dia baca atau tidak belog saya ni..mane tahu dia baca dari opis ke kan..kan..betul tak yang?hmmm pilihlah yang mane u suka...i belanja..opppssss u belanja kah kah kah :P

Saya nak tanye jugak la pendapat2 anda,kalo anda lah mane satu anda pilih...?

16 comments:

Mone said...

saya mahu semuanya..hahaha..surirumah yang tamak..:D

*gorjesmum* said...

mone:

how i wish babe..hahahaa tp takleh la camgitu confirm2 tak dapat 1 pun nanti :D

Anonymous said...

nasib baek bini wa yg hsewife gak xpenah wat wishlist..dok berdua kat umah tanpa anak2 je yg dia impikan selalunye..syukurrr

Emilia said...

wa pun nak no. 1 dgn no. 3...kekeke :D
bila hari kejadian tu babe? :D

to anon: entah2 ur wife ada wishlist gak tapi dia pendam jek dalam hati..kekeke ...hish kepoh pulak aku... :p

*gorjesmum* said...

anon:

beruntung lu dapat wife gitu yer..alhamdulillah..

name pon wishlist tak semestinye dapat kan..lagipun husband wa tak marah pon..tima kaseh la susah2 je datang blog wa pastu terbaca lak wishlist wa yang meletops tu ek...:D

*gorjesmum* said...

emilia:

babe..THANKS!..kah kah...teruk sgt ke wishlist haku ni??
btw,hari kejadian i 23/11 lmbt lagi...hover kan...

SyahNas80 said...

haha best2 wish list tu... emm oklah kalau mood melaksanakan salah satu... huhu anas satu pun tak dapat time my bday haha dapat kasih sayang je ar...

'kasih sayang lagi mahal dari segala2nya'

haha ayat cover line coz fulus tak mengizinkan nak mintak apa2 haha... ni pun nak g holiday tak jadi..

'alamak.. budget lari ar '
'takpelah bang.. kita duk umah je pun ok'

(sungguh mulia hati si isteri) haha

Emilia said...

babe,
hish ape yg teruknya..housewife pun nak jugak wish2 list ni kan..
jadi housewife kira satu pekerjaan yg lagi mulia hape, perlu di reward...wa doa2 hubby lo baca belog lo ni.. klu dapat no. 1 pon dah kire meletop babe!

ooo 23/11 lambat lagi sempat beno husband lu budget2 mana yg patut..kekeke..

MommyCT said...

No 1 ituuuu...ho saya pun termimpi-mimpi.....sabor jek menunggu tak datang2 agegegege.

ChLoE said...

Hebatnye wishlist. Tak sabar nak tgk which one is THE ONE hehehe.

zarin said...

eeii.fazeela..i pun suka sangat ngan suma wishlist u tu...alangkah bahagianya hidup kalau ia menjadi nyata...wakaka....terukkah wish seorang housewife mcm i ni?;)

*gorjesmum* said...

emilia:
babe..ntahla sometime org pndg h/wife ni sblh mata jek huhuhu...

anas:
takpe.kasih syg yg paling mahal tau berbanding hadiah :)

mommyCT:
Hehehe..u pun tgu No. 1 ek...sama2 kite tguuuuuuuuuu...

chloe:
babe..wishlist je hebat tapi blom tentu dapat hihihi...sje berangan2

zarin:
u suka ek.hehe..babe,mcm emilia ckp tak teruk lah wishlist tuh...muahahahha :D

honeylanz said...

salam kenal.
ohh..nk blackberry gak! mcm besh aja kan ;P

#gud luck

*gorjesmum* said...

honeylanz:

salam kenal jugakss...
jomm kite beli bb :P

uMmI said...

best best best.....wan lenkali tepek wishlist banyak2,lagi banyak lagi bagus, leh gak aku terliur baca w/list ko, sambil berangan...pastu suh en.mood pilih...

*gorjesmum* said...

ummi:

terliur ke hehehehe...mane leh tepek selalu nanti bukan wishlist name nye hik hik hik...

Related Posts with Thumbnails