Saturday, October 31, 2009

Mendung dengan peluang dapat Bebola daging..???

Yesterday evening saya pegi bawak kids tengok muvee citer Cloudy With A Chance Of Meatballs...Overall citer ok lah fun n exciting..My kids happy lah dapat tengok muvee on that day..Neesa siap tanye nak tengok citer ape pulak lepas ni...Haihhhh hover dari mama dia tau :D... Nana pulak sempat tido blom citer abes pon haha..some pictures taken tp blur sikit coz camera kan rosakkkk ni guna henfon lah...jadi lah dari takde langsung..Enjoyyyy...


The Tickets

Harusla posing kat sini kan :D


Close up sikit


Muka hepi dapat buku preee...



Busy baca buku free tak nyempat2.


Hip Hoppers in da house y'all


Eating popcorn even citer blom start tapi dah half abes..


Mama n kakak :)
(pesal muka haku nampak tembam ni isk)

Mama n Adik


Adik n Tokma


Wheres Ayah??Owh ayah have to work bebeh..soriiii..
Oppsss lupa...hepi weekend gorjessss....:D

4 comments:

Mone said...

weh..anak hang tak buat perangai ka tgk movie..lama tuuu...kalau anak aku dah siap tendang2 kerusi kalau duduk lebih dari setengah jam..hahaha

MommyCT said...

I pun tgh mencari movie utk bawak kiddo gi tgk..ok ye citer ni...bolehlah consider. Hopefully masa cuti ada tayang lg.
Saja nak wat aktiviti time cuti sekolah tu nnt..

*gorjesmum* said...

mone:

kadang2 ok tgk mood dorang la..lago best kalo dorg tertido hehehe...leh aku tg concentrate tgk katun tuh

*gorjesmum* said...

MommyCT:

Best gak citer ni...kalo buleh sume katun yg ada kat muvee nak bwk dorg...i yg hover kekkeke...

u bwk la ur kids gi tgk..best!

Related Posts with Thumbnails