Friday, October 23, 2009

He's My Other Half..

gambar ni masa belum sakit kaki..


Bila my other half sakit..saya pun boleh rasa sakit itu..Kenapa?Kerana kaki kanan dia sakit so saya lah kaki kanan dia sekarang.He can't drive, I am the driver now..He can walk.. nasib baik fuhh..kalo tak kena la saya kendong..haha..Betapa sucinya hati saya :D

My other half kena admitted jadi saya lah yang teman..takpe badan sakit or lenguh sebab kene tido atas kerusi..bukan sofa yang empuk..Semuanya kerana he's My other half..Saya suka dapat menghabiskan masa di hospital sebab rasa macam dok kat hotel..ape saja sumenye kerana he's My other half..

Saya rasa sume orang macam itu..betul tak?Bila cubit peha kanan peha kiri terasa..




p/s:thnks to my SIL (delia n kfara)..both sebab datang bawak makanan..susah susah je :)

5 comments:

Ibu kami said...

wahhh.. cantik blog.. ceria je kaler..

sabar le ila, i feel d same bile mie admitted dengue dulu smpai 5 hari berkampung kt gleneagle dulu.. seksa sungguh kena uruskan sumer sendiri sbb dah biasa sumer berdua kan..

tapi this kind of incident will make u appreciate yr other half more :) trust me.

vasilissa said...

wah?kfara n delia je?kami yg mmbakar ni cner plak ye?sgt jeles ok x di mention kat blog gorjesmum.hahaha

*fAzEeLa* said...

ibu kami:
so true lina...
thnx saje tukar skin bagi sejuk mata memandang hehehee...sejuk ke??

vasilissa:
alor lor...thnx to ain n family jugakssssssss for the bbq set..:D

Emilia said...

ler, siannye.. so how now? dah ok?
hopefully ur other half dah sihat ye. nak jaga org sakit kite kena kuat semangat beb, lebih lagi klu other half yg sakit...u take care ok! :)

*fAzEeLa* said...

emilia:

thnx babe...he's fine now but still kene rest a lot..

Related Posts with Thumbnails