Monday, October 19, 2009

Camera Rosak Atau Perkataan Lebih Afdal Lagi 'Dirosakkan'

My camera ROSAK..dem!!Dirosakkan actually, oleh siapa lagi kalo bukan dua orang tu..haih..memang rosak betul2 bukan dibuat2 oleh saya sebab nak camera baru..

Kena kuar duit lagi..tapi rasa2 nak denda budak 2 orang tu..dengan membeli new camera menggunakan duit raya mereka..yes!haha..rasa macam nak beli dslr terus lar..tapi nanti my handbag ke yang jadi mangsa owh dslr ada beg dia sendiri kan??..hmm..jakun!

Dats why no pictures at all and malas nak update..hah itu sebenarnye reason mengapa blog tidak di update..ha'ah betul la tu..

Dem!i miss my camera huhuhu tak sedih sedih sebenarnye..






Warning: itulah,lenkali jangan gelak bile camera orang lain rosak ke ape... apekejadahnye padahnye..

2 comments:

Emilia said...

cess kejam sungguh dendanya itew! kah! kah!
beb dslr best tapi nak mengangkut tu yg malas, bole menjadi pergaduhan suami isteri<------aku la tu! :p

*fAzEeLa* said...

emilia:

hehe kejam erk..kan apakah kejadian itu akan berlaku juga kepadaku kah kah..tp rasa kene beli gak camera yg comel kan kan..

Related Posts with Thumbnails