Monday, November 2, 2009

Macam CT Nurhaliza tak....??

...thats what my girls asked me!!Hadoiii...sorang 4thn lah,yg sorang 2 thn..boleh tak tanye soklan cam gitu??Memang la dorang suka main my TUDUNG...pantang nampak memang wajib main tudung and jadi like makcik2 lah the 2 girls..Sometimes kelakau jugak nengok dorang main..tapi tierack n tudung ekin jgn harap dapat main siap lah kene jerit ngan rimauu mama...ekekekkeekke...

Ntah macam mana or bile masa dorang ni tahu CT Nurhaliza,even lagu CT kuar kat radio pun dorang boleh cam suara dia...walauuuweiiiii..sampai macam tu skali CT punye aurat aura my dotters bleh tahu. Ada satu hari ni dorang jumpa my selendang,both cakap ngan i ...


"mama nak pakai macam CT Nurhalijahhh"...


I was like...."WHATTT??"..macamane pulak tudung CT ni..yg nampak jambul ke,yang tutup sume ke,yang mcm shower cap kah..hahaha..jgn marah CT (mane tau dia baca blog saya) <------------------perasan sungguh haku...

ok nak bukti...ni dia gambar tak berape nak jelasss...

yang ni fesyen nampak jambul ye puan puan.haha.


tengah praktis dance step CT...


style shower cap


model yang kedua..



pose dari side tepi..fuyyooo siap ada bunga kembang semangkuk di blakang kepala haksss...






p/s:mahu tips pakai tudung..??jgn tanye lah saya.saya kurang arif,yang arif!haha..

9 comments:

Emilia said...

girllss!! uols tak mcm CT...CT yang mcm uollss tau....wahhh gitu!!
comel2 gergirls sumer ni...mcm mama dia...kekeke...

*gorjesmum* said...

emilia:

hakkssss lawak2 marah CT dgr statement u...kekeke

girls comel tu betul,macam mama dia tu harus di selidik terlebih dahulu ahhahaha...

Ibu kami said...

comeyynyaaa... gurl boleh ler berfesyen2 gini, tudung, baju dll.. boy idok ler... boleh geng ajim ni suka sgt berlakon.. haha..

SyahNas80 said...

haha sweetnyer ar chacha n nana.... geram tgk senyuman adik tu ....

*gorjesmum* said...

ibu kami:

lina...girls mcm2 leh buat kan..ha ye la abes sume barang2 mama dia ni ha di bonkarnye..kasut pun dok try2 dah tu ehehehe

syahnas80:

geram ek anas...wan pon geram asek kene gigit tau dia kekekeke...

honeylanz said...

salam kenal. thanks dropping by td. wahh ur dotter minat Datuk CT yea?

zarin said...

babe! ur dotter minat ct habis nih...hihihi
tundung ngan bunga kembang semangkuk tu memang cun habes!!

Abrahyn said...

wahhhhh....siaplah dah besar nanti, abes tudung u kena belasah, hehehehehehe...nak wat camne like mother like dotter la kan...comel sungguh! geget blh hehehehehehe

*gorjesmum* said...

honeylanz:

salam..taktau la dorang ni minat ke hape..kih kih kih...thnks to u too babe..

zarin:
babe...habisla pasni i kene beli cd CT hahahha...cun kan kembang semangkuk tuuuu...haihh jenuh mak nak melilit jadikan bunga :P

abrahyn:
blom besar pon dah kene blasah babe tudung2 tu kekekek...u nak gigit silakan...i pon suka gigit pipi dorang kekekkeke...

Related Posts with Thumbnails