Sunday, August 30, 2009

Buka puasa @ KB

This week buka puasa at KB.Yesterday we had nasi kerabu n nasi minyak plus kueh-muih yg byk smpai tak terlarat nak makan.At nite after terawih we eat 'colek'...famous at kelantan only.Ramai gile org makan colek n yes sgt delicious..

Today saya taktau ape menu...MIL masak ape tp sementara buat blog ni mcm dah terbau2 ntah masak ape yek...jap gi nak jenguk...jenguk je coz saya nak kuar gi salon jap lagi hehehe teruk kan??tak la mane ada teruk...ptg kang tolong2 la :P

Eh kat KB dah ada Parkson la...nak pegi la jap lagi :)





Have a great weekends gorgeous!!

3 comments:

Abrahyn said...

wah...MIL masak awak ke salon ek...hehehe i pun selalu ngelat kalau MIL masak...

*fAzEeLa* said...

abrahyn,

hehe takpe MIL sporting abes..

uMmI said...

Aku pun selalu jadi menantu hantu ni...makmertua masak aku tidur kroh kroh

Related Posts with Thumbnails