Thursday, August 20, 2009

Mode Sakit la Weiii....

My Hubby n my dotters sume tgh sakit...kesian!

Hubby batuk dh dkt 1 week tak baik2..ni dh 2nd time gi klinik hopefully ok lah soon.InsyaAllah..

Neesa sakit mata n batuk..bile time nak letak ubat kat mata asek la cakap 'mane ada kakak sakit mata, tgk mane ada merah mata kakak'...haihh.. Bila saya suruh gi skool dia cakap 'kan kakak sakit mata..kakak batuk (sambil buat la action batuk tetiba jer)....geram sungguh! Ada ke patut principal dia call saya ckp next week cuti but if neesa nak datang ok coz she'll be around....erghhhhh cuti tu CUTI je la relax la budak ni br 4 years old lah!

Nana sakit mata jer...senang letak ubat...alhamdulillah dh kurang sikit...

Me??...tak sakit..tp kadang2 dok tanye hubby "cube tgk mata i ni macam merahhh jer...(nakk jugekkk) :P

Anyway...Get well soon guys...mama risau :(

4 comments:

Emilia said...

ala kesiannye...org yg sihat kena jaga diri baik2 sebab nak jaga org yg sakit, ok! semoga semua cepat sembuh! :)

*fAzEeLa* said...

emilia:

thanx dear... insyaAllah yg sihat ni mintak2 kuat la

SyahNas80 said...

hehe so sekarang nisa ngan nana dah ok ke? hehe hope semua ok.. toksah gatal nak sakit gak.. seksa ooo..

*fAzEeLa* said...

anas:

dua2 dah ok...hehehe kann gatal nak sakit gak..tp alhamdulillah kite sehat..

Related Posts with Thumbnails