Tuesday, August 4, 2009

Hari Mengantuk Saya

Adui nape la ari ni saya sgt mengantuk tahap tenuk? Ok,pagi pas hubby gi keje,Neesa gi skool saya ajak anak saya Nana untuk tido semula.Pastu bangun, masak then tunggu Neesa balik skool,bagi dorang main toys jap pastu suap makan.Then agak2 nasi dah turun kat perut dorang, mama yang baik ni ajak dua anak2nya untuk tido semula.....ni baru je bgn STILL rasa mengantuk lagi..perluke sambung tido nak dekat maghrib ni haish!Tahan2 tgu hubby balik nak ajak gi secret recipe la tringin plak nak mkn cheese cake..aduh ni mengantuk ni tapi nak gak baca blog org.........enuff said!!huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa





xoxo




-gorjesmum-

2 comments:

Abrahyn said...

kalau nak tahan mengantuk, i suka minum kopi cap hoya 3 in 1

*fAzEeLa* said...

hi abrahyn...kopi ape tu yek i x penah dgr..mujarab ek heheehe

Related Posts with Thumbnails