Wednesday, August 26, 2009

Pertama Kali Di tag :-)

Tima kasih tak terhingga di ucapkan kepada Pn Emilia yg hot ;) kerana telah men'tag' saya...dengan sepantas kilat saya menjawab tag ini....semangat la kan 1st time kene tag... :P


1. Anda rasa anda hot?
ermmmm...jap tnye hubby eh....eh eh dia ckp saya mmg 'hot'..jadi btl la tuh ;P (sila jgn terpedaya ngan kata2 ini) :D

2. Upload gambar kesayangan anda.

coz emilia ltk 2, saya pn nk jugekk ltk 2 pic hehe

3. Kenapa anda suka gambar ini?
1st pic..masa 1st bday nana ms tu we ols kat Pasir Gudang, Johor.The pic was edited by hubby ms dia kat offshore (takde keje lah tu)...tp mmg i suka pic ni sbb nmpk hepi sgt time ni :)

2nd pic...sgt2 suka pic ni, permandangan yg cantik dan pic ni diambil secara candid oleh hubby saya..tp saya suka sgt n pic ni jd background laptop hubby heh!

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
Alamak..rasa2 nya before puasa aritu tak ingat plak bulan brape hehe...

5. Lagu terakhir anda dengar?
Hmm..lagu yg anak2 saya nyanyi..aci tak??..lagu gak kann :P...lagu Twinkle2, n Bapakku pulang dari kota (ntah hape tajuk tp bunyi lagu tu mcm tu ah)

6. Apakah yang anda buat sambil selesaikan tag ini?
Uhh..macam2 gangguan yg saya terima masa nak buat tag ni, antaranya Nana ukk ukk, then dua2 mintak susu then Nana merengek2 tepi saya (terpaksa haku type menggunakan sebelah tgn :P...)

7. Selain dari nama anda sendiri anda suka di panggil?
family - kak ila,kak wan
hubby - syg,baby (sumtime waktu ehemm ehemm :P)
my girls - mama, kdg2 bleh plak dorg panggil saya mummy n ibu (pengaruh rakan sebaya) haha..
dlm blog - gorjesmum (perasan kan haku ni) kalo jumpa sure menyumpah korang :P

8. Tag lagi 6 orang tanpa rasa kekesalan.
ala 6 je ke?

1. dikda
2. anas
3. erma
4. fynn
5. mone
6. lina

***siapa No. 1 kepada anda??
my SIL yg sporting..

***Bagaimana pulak No. 3??
kawan saya yg cantik,muka mcm Marsha AF pn ado...tgh preggy 1st baby :)

***Pendapat anda tentang angka 4??
my childhood fren yg sgt gile handbaggsss...ada 4 LV dlm masa setahun huh!!lu pikir la sendiri hehehhee...

***Kata sesuatu tentang No. 2??
dia ni kalo tulis blog, mak aii panjang lebar gile..my hubby nye kezen nye wife..

***No 5
my Uni fren..

***No 6

My ex opismate yg cantekk gak..tak macam ibu anak 3..mcm anak dara :)





Sekian, Wassalam

4 comments:

estellano said...

omg.. panjang giler.. harus lawan nih!

nanti da buat.. skrg ni busy.. da nyer blog dah byk entry tersusun untuk dipublish. da buat schedule..hehe..nampak jer tulis ari2 tp actly tak!

nanti da wat post minggu depan ek..

ps: skali da tulis blog untuk seminggu. hahaha!

Emilia said...

mekasih kerana menjalankan tanggungjwb dgn sempurna...
i pun suke dua2 gambo tu....kreatip dan cantik!

SyahNas80 said...

heheh best2.... hehe suka tgk pic yang comel ru hehe... anyway thanks ek.. ada plak terselit nama gua dalam tu haha..

hehe nak wat gak ar... tapi bulan pose ni blog kene slow sikit sebab ketandusan idea ni hehe

*fAzEeLa* said...

da:

hehe dasat tu..blogger tegar ni :) buat tau nti

emilia:

thnx beb tag mak...hehehe

anas:

buat jgn tak buat ...

Related Posts with Thumbnails