Tuesday, August 25, 2009

Mood blum 'MARI'

Bulan puasa ni rasa macam mls nak update blog..tapi rajin jer nak baca blog2 org :D

Harap2 nanti mood mengupdate blog 'mari'..







p/s : baru brape hari posa tapi dah ketandusan idea nk masak pe..menakjubkan btl coz tak penah beli lauk segera lg dr pasar ramadhan posa kali ni...satu perkembangan yg positif (nk gtau rajin yang amat ler tu ) isk..isk..tapi br brape hari kann :P

4 comments:

uMmI said...

cayalah wan...aku belum pernah masak lauk lagi utk berbuka...uwaaaa

Emilia said...

gimme 5 la beb. mak pun lum pegi pasar ramadhan lagik... vangge tau!
sila buat tag klu rajin ye....ngeee :D

Ross Safina Hor said...

Salam...

PENGEDAR PROTECUR-100 DIPERLUKAN DISELURUH ASIA...

Tahukah anda bagaimana untuk mencegah H1N1???
Insyaallah…PROTECUR-100 dapat membantu untuk mencegah wabak yang semakin mengganas menyerang kita semua. Produk kami adalah semulajadi dan ia juga boleh dikatakan anugerah daripada ALLAH SWT kepada hamba-hambanya apabila kita ditimpa masalah begini.

Marilah bersama-sama kita memeranginya tanpa keluhan dan putus asa. Ia menyerang tanpa mengira usia, warna kulit, tanpa belas kasihan(no mercy) dan tanpa memberi amaran. Kini virus H1N1 ini berada dimana-mana untuk memusnahkan kehidupan kita.

Jangan teragak-agak untuk mencuba penawar ini sebelum kita diseranginya.
MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT…

Hanya RM 38 sahaja sebotol dan tak rugi untuk mencubanya demi keselamatan diri sendiri dan keluarga tersayang.PROTECUR-100 juga dapat membantu pesakit-pesakit yang mengalami masalah:

Kencing Manis
Gaut
Buasir
Penyakit Kelamin
Sinus(resdung)
Tekanan Darah Tinggi
Obesiti
Penyakit Kulit
Keputihan bagi wanita
Tahap Ketahanan Badan Rendah
HIV Positif
Batuk
Demam
Selsema
Tonsil(Sakit Kerongkong)
Radang Sendi
Sakit Urat
Merawat dan mengeringkan luka
Jerawat

Hubungi ajen-ajen yang tertera didalam blog saya atau anda boleh terus menghubungi saya untuk sebarang pertanyaan.
(Ross +6012 4102368 / Mikhail +6012 4839622)

KAMI MEMERLUKAN PENGEDAR DISELURUH MALAYSIA. JANGAN LEPASKAN PELUANG INI UNTUK MEMBANTU SESAMA INSAN TERUTAMA KANAK-KANAK KECIL DAN BERSEKOLAH.

http://www.protecur.com/

Wasalam…

*fAzEeLa* said...

ummi:

hmmm...beli jgn x beli

emilia:
same ke beb...wah meletopsss :)

ros:

tima kasi info tu :)

Related Posts with Thumbnails