Monday, August 10, 2009

Good n Bad News........

The Good News :

i had a great weekend,went back to KL to attend my besties wedding.The bride was so beautiful with all the make-up and the wedding dress yg memang cantek giler tak hengatt...i fell in luv with the baju okeh...oh and meet up wif all my old frens yg memang ages, giler lama tak jumpe...sume excited to attend this wedd coz masing2 dh lama tak jumpa masing2.We eat,borak2,gossiping,laughing, teasing wif each other...rasa macam masa time blajar2 dulu...erghhhhh i miss that time so much!!! rasa mcm cepat je masa berlalu n all of us mcm takmo balik...but i dh tgk muka my hubby mcm ckp jommm la balikkk even he did not mention it directly but i tau sayang,i tau u ajak i balik huhuhu.....so time to say goodbye to each other sob...sob...


The Bad News:

My camera BUAT HAL!!! dEMM-IT!!!...Time ni la ko nak buat hal...arghhhhhh tension tau mak..tak best la entry ni takde pic...mak agak2 vogue mlm tu (tp tak overshadow pengantin okeh!!) hehehehe........ :P. takde rezeki la nak ltk gmbr dlm ni..kengkawan pls tag me dlm FB yer..sila2 jgn malu2.

3 comments:

uMmI said...

miss u all...uwaaaaa....mesti best giler....gosip2,gelak2....wa jeles, wa jeles....pas ni tgg achik kawin lak kita serbu...

estellano said...

yang bergossip kut to be the precious good news for the previous entry??

hahahaa

*fAzEeLa* said...

da: haha true2...soo true...tau je la kalu girls berkumpul camner kan..

ummi: nape la hang tak pegi haish...

Related Posts with Thumbnails