Wednesday, August 12, 2009

Haku Herepek Hini....

Heyayyy...hesok haya henak halik huala humpur.Haya hangat hembira hila hhubby hagitau hesok hetang henak halik huala humpur.Hepas hini henak hemas hebeg heyayyyy...hape hejadahnye haku hakap hacam hini.haya hasa hahang haya hudah hahu hejung...hudah hahu hecram. Haya hintak haaf herana handa hemua hehusah hayah haca heblog haya hini hadahal hisinya hiada hape2 heyang henting hun..haduiiiyaiiii....haya hudah herepek hini...haya hudah helebih huda!!!



Hekian ,hehima hasih..
Humpa hagi hi hain hentry...


-horgeshemum-



-------------------------------------------------------------------------------------------------------

The Translation:

Tajuk :Aku merepek ni...

Yeayy...esok saya nak balik kuala lumpur.Sya sangat gembira bila hubby saya bagitau esok petang nak balik kuala lumpur.Lepas ni nak kemas beg yeayyy...ape kejadah nye aku cakap macam ni.Saya rasa rahang saya sudah mahu kejung... sudah mahu cram.Sya mintak maaf kerana anda semua bersusah payah baca blog saya ni, padahal isinya tiada ape2 yang penting pun...aduiiyaiii...saya sudah merepek ni..saya sudah terlebih suda!!!


Sekian, terima kasih...
Jumpa lagi di lain entry..




-gorjesmum-




p/s : sila abaikan saya yg tgh 'weng' jap kerana ketandusan idea bernas :P alasan hokeyy..
senyumlah...senyumlah...wahaii cek mek molek...(u ols la tu heeeeeeee...)

10 comments:

Pink Mama said...

hahaha...teringat masa sekolah rendah dulu atau kalau tak nak mak tau apa yg kami nak cakap maka kami akan cakap macam tulah...hehehe

uMmI said...

sahm memang cam gitu...selalu weng weng...termasukla aku :)...lama ker ko balik kl kali ni?

estellano said...

kak wan,

kalau nak idea, kakwan browse la website best2.. so kak wan buat analisis sendiri. rajin tak?

mcm website video. "how to do .. " so dari situ, kak wan pick la one point nak diskas sorang2.. nt kitorang respond! hehehe

yang plg senang, cari creative idea/advertisement/gadget ker ape. senang kan?

tapi ikut citarasa kakwan, cari pasal baju2 kids ker..pastu diskas sorang2..haha

*fAzEeLa* said...

pink mama:

hehehe ye ke...ha kite hakap halik la :P

ummi:

ko pn weng ke mi??hadoiiyaiii...hihihi

da:

da,k.wan budak baru belajar kalo rajin sila tunjukkan :P sila2..

Emilia said...

haha...haku hak hau hak homen hape...kah! kah!

*fAzEeLa* said...

emilia:

hahaha..hengkau hun hudah hehangkit henyakit haku..huahuahua..

hest hugak hakap hacam hini..:P

venusattack said...

best nyer die..hihhii..anyway i am happy for u..dapat balik kl mcm menang loteri kann..hahahaha

*fAzEeLa* said...

pn venus a.k.a ema:

haah kan everytime nk balik kl msti mcm menang loteri...haish...hehehehe

Ms Lola said...

Sabarje lah buat 'slang' sengau :P

*fAzEeLa* said...

ms lola:

hehe..:P

Related Posts with Thumbnails