Tuesday, November 17, 2009

Anak Dara

Anak dara saya dah besar..rasa macam baru semalam je mama deliver tup tup dah besar je..Idakla besar sangat yang sorang baru je turn 4yrs old last month and the other one baru 2 yrs 7mnth old..but for me seeing them membesar depan mata is the best moments ever..i'm sure you feel it too rite mommies?Here goes the latest pictures of them....



Neesa Natasha - pandai posing tau sekarang..tengok tangan gaya hape tu agak2 :D


Nyla Qashreena - Sekarang ni asek suruh amek pics dia je..


Eh!macam gambar pasport fuloks...teeheee..



Dia lagi...ni dalam kereta tunggu kakak balik school




Today kakak ada exam kat school..i wish u all the best Neesa..

11 comments:

zarin said...

dah beso anak mak ye!
tak lama lagi mak dapat menantu la ye? kikiki..

eh, neesa same age ngan hasya la..tp hasya march baby :)

*gorjesmum* said...

zarin:

kalo mak dh nak dpt menantu...maknenye mak dah tua huhuhu...oh tidaksssss..

baby of 2005 kan hasya n neesa :)

zailamohamad said...

Jelesnya ngan Gorjesmum pasal takyah keje;P
best kan dok rumah tengok anak membesar depan mata??

*gorjesmum* said...

zaila;

jgn la jeles..nti mana tau esok2 ur turn plak dok umah ;D

Lady of Leisure said...

hihi.. rasa cepat jer anak2 membesar ek.. pejam celik pejam celik dah masuk sekolah...
:)

*gorjesmum* said...

lady;

tu la pasal..pejam celik je mcam2 blh berlaku..hehe

rasp said...

salam ziarah kembali...

lucky u fulltime mother...
leh tgk u doters membesar depan mata...

and ur 2nd doter, nyla qashreena sebaya dgn my 4th child, Sapphire..she is 2 years 3months old :)

*gorjesmum* said...

rasp:

thnx dear..

say hi to sapphire..:D

SyahNas80 said...

hehe dah besar dah dorang ni kan? hehe... still cute cam mama dia jugak... hehe bila lah anas nak dapat baby girl ni ek hehe

*gorjesmum* said...

syahnas80:

anas..dun wori,ur time will ciome soon dear...berusaha lagi hehe :D

*gorjesmum* said...

*come

Related Posts with Thumbnails