Tuesday, November 24, 2009

Dinner @ SR

Memandangkan semalam hari kejadian saya,of coz la kene makan kat luar kan.Sepesel la sikit.Tapi kat Manjung/Lumut ni mane ada tempat2 sepesel.There's no Chilis or TGIF or MFM or whatsoever restaurant yang ada dalam my list.Kalo tomyam banyak la..takkan nak makan kat tomyam puloks..Hubby cadangkan IRC (Island Red Cafe),tapi saya taknak.Pikir punye pikir baru saya ingat ada Secret Recipe kat sini..Thats the best place la over here..Atleast ada cake for me to baham..ngeh ngeh..

So itu lah tempat dinner for my birthday this year..how i wish i was in KL huhuhu...However,yang penting i had dinner with my loves one on that day tak kesah la kat mane-mane pon..


Testing je ni..takde skill langsung nak amek pics :p



My Hazelnut latte



Hubby n his Cafe latte



Ni testing amek pics..taktau motif ape mama pakai cap ayah ekekke :p



Kemain lagi dia..



Neesa jumpa buku dok diam la..kalo tak,dok melekat kat cermin cake je...



Mama punye Chicken Cordon Bleu


Hubby's Grilled Dowry with Lobster Sauce (kalo salah ampunnn)



Kids makan Alphabet fries je...ok bukan mama kedekut yer,dorang dah makan nasi kat umah hehe..


Dah selesai makan haruslah tapau cake sebijik dua untuk bekalan di rumah...nyum nyum...Burpp Alhamdulillah.



Thanks darling!Luv it..Luv u!




p/s: i dapat pressie which is none from my wishlist but i suka sangat...mekaseh yer sayang..muahhss

12 comments:

che'puan Idot said...

babe,
happy bday!!

Pink Mama said...

Sedapnya...tetiba lapar balik =)

zailamohamad said...

Babe, u stay kat Lumut ke?? Ingatkan dok KL;p

*gorjesmum* said...

zaila:

haah la babe...dah 6month kat sini...another 5 mnth to go pastu balik kl yeay!!

*gorjesmum* said...

pink mama:

smlm i yg lapar tgk blog u heheheh

*gorjesmum* said...

che'puan idot:

thnx babe...:D

zarin said...

baru bangun tido
ternampak makanan itus...dush lapor le plaks!

eh, citer le babe apa pressie itu ;)

*gorjesmum* said...

zarin:

lapar ek...cepat masak,i plak nak terliur tgk u masak

nti i gtau yek :p

vasilissa said...

best gak sec rec kan?hehe...dlu ktrg dok manjung dlu yg terbaekk hanya lah kfc.
mmber siap upload pix signboard sec rec mase opening kedai dlu..nak tunjuk kat kawan2 kl taw..bangga seh!!

*gorjesmum* said...

vasilissa:

sec rec terbaekkkk buat masa skang kat manjung ekekekke...

estellano said...

td da dh type..lepas tu dia hilang...haha..mls nk type benda sama.

btw. jam caca pakai tu tebukak pulak..da ingat td tag hospital.. tekejut da! haha

*gorjesmum* said...

da:

hehehe...jam dia mmg slalu tercabut..

Related Posts with Thumbnails