Wednesday, November 11, 2009

Hasil "Kopakan" poket..

Last weekend i hang out with my SIL's n cousin..it was ladies days out.We went for movies (This is it), and had our dinner at chilis..Lepas tu niat di hati mahu 'hanya' pergi window shopping..Tetapi biasa la,kalau kuar ngan girlfrens mula la ada hasutan2 diselitkan dengan puji-pujian.ahahaha..

Antara nya..kata-kata hasutan.."belilah,ish cantekla,nampak seksi.."..Dan disebabkan saya ni yang memang semula jadi cepat cair dengan kata-kata itu, saya telahpun menyudikan diri saya untuk merembat sesuatu.......(ala benda biasa pon nak kecoh kan?)Takpela sekali sekala je bukan selalu pun...ini untuk kepuasan diri.Lagipun bukan mahal sangat...i'm sure u'ols pun tau kan..:D..tapi bagi saya yang housewife ni terketar2 jugak la nak kuarkan duit..ahaksss...


Ini dia.....




TADAAAAAAAAAAA..


Its actually wedges..untuk saya pegi pasar :D
I love the color,seksi.auww!



P/S thanx anas for your support supaya membeli kasut ni...:D saya tak kira bulan depan awak kene beli jugakss!!

15 comments:

SyahNas80 said...

haha tu ar pasal.. amat seksi.. tadi dah bawak member opis g situ.. haha racun dia... so dia macam nak beli handbag n kasut haha i like...

jap ag lunch hour nak g sana balik ... hehe i like.. orang pun cam dah berkenan ngan handbag...

honeylanz said...

oh.. mmg if kuar dgn girlfrens mmg mcm² di capai ;)

Haris Zuhaina said...

Alah, apa slh nya, hadiah utk diri sendiri......

Emilia said...

perggh..gi pasar pkai C&K..mak pkai selipo jamban jek nyah...kekeke...
red kaler...i pon loike! :D

che'puan Idot said...

whoa..fulltime housewife ker?
i envy u la!
best tak guling-guling kat rumah?
hehehheh
menci i, kat sini dah tersengguk2 mengantuk..wish nak guling2 depan tv..

*gorjesmum* said...

syahnas80:

hahahha...terjebak gak anas kan..neways takpe memang berbaloi kan..go grab it dear..pujuk2 skit zul tu :D

*gorjesmum* said...

Honeylanz:

kan babe...harus beli walaupun kecik je :D

*gorjesmum* said...

Haris:

betui tu kak haris...skali skala kan

*gorjesmum* said...

emilia:

ala nyah..mak pakai gi pasar dalam giant ekekkekeke...

Che'puan idot:

yup i'm a h/wife...u kata je guling guling babe..kadang2 lebih dari tu ekekekke..penat gak babe dok umah...h/sework yg never ending :D

SyahNas80 said...

wan- haha my opismate telah berjaya diracun haha dia beli handbag n kasut sekali ada diskaun beb...

hehe n guess what? takyah tunggu bulan depan.. petang sat g zul datang n nak belikan... hehe alhamdulilah n thanks so much kat wan... best2... lain kali kita hang out pastu g butik lain plak ek ... hehe

*gorjesmum* said...

Anas:

am hepi for you...buleh je anytime free kite ronggeng lagi ekekkee...

best nye dia senyum sampai tlinga hah..:p

zarin said...

uish babe cantek selipar pi pasar ?? kikiki

*gorjesmum* said...

Zarin:

babe...mesti makcik2 kat pasar perasan selipar i kan..pastu cakap."wah merahnye makngah" hehehhe :p

Ibu kami said...

gorgesmom kena make sure dia gorges je all d time, w/pun gi pasar... haha.. tp jgn pegi pasar basah le... sayang sandal mahal2 tuh :D

*gorjesmum* said...

ibu kami:

hahahaha..saje je tu lina :p

Related Posts with Thumbnails