Thursday, November 12, 2009

Mari Verangan Dulu

Patent Audrey
(I'm so in love with the color.yummy!suka sgt yang ni)


New Garnet Textured Metallic Clutch
(havent got any clutch yet,so this will be my ispiration..suka sangat yang ni)


Maggie
(I love purple so much..n this is so yummy!suka sangat yang ni)



Am a Coach Lover..I love all the designs..Am looking forward to be Coach Personal Shopper Advisor
Ceh!Kan dah kata verangan means verangan lah!Tinggi betul cita-cita tu..:p

Inilah dinamakan takde keroje cari keroje..Udah ler tu gi main masak-masak kat dapur,jadi Kitchen Advisor sudahh! :D
p/s pics from coach website :)

12 comments:

honeylanz said...

suka maggie!! nak verangan sama la...

Ibu kami said...

verangan xpe ila, tak kena bayor pun.. tapi bab2 h/bag ni mmg gatal je tangankan?... tu baru ada 2 coach bags nk beli pun menggeletar tgn.. tp skrg ada ati nk tambah lak lagi..

aisehhh... cuci mata je le doluuuu..

*gorjesmum* said...

honeylanz:

kannnn...i pon suka..jom kite veveverangan..ekekekeke

Emilia said...

OMG babe! last nite wa dok belek maggie jugak tahu! sampai bateri apple wa kaput...
wa pun suke coach juge(read: tu jek yg termampu)..kekeke...
wa sokong klu lo nak jd coach personal shopper advisor tu...wa register nama dulu..ngeh ngeh..

*gorjesmum* said...

ibu kami:

memang gatal kan lina tgn kite ni.huhuhu..takpe ni verangan utk cuci mata hehehe

*gorjesmum* said...

emilia:

OhEmJi babe...lo pon tgk jugak maggie?lo tgk sambil makan maggie tak wakakakka...

tapi babe ni mmg menusuk kalbu ku..tgk compartment dia wa sudah jatuh chenta..sgt menarik u know..

zarin said...

babe
i pun suka maggie tp tk suka mkn maggie mee kekeke..

tp kena verangan dulu lah sbb tabung ayam wa lum cukup lagi hua hua hua...

Lady of Leisure said...

as a housewife kita mmg kitchen advisor but sometimes nak gak jadik shopper advisor kan wakaka..
;D

SyahNas80 said...

wan- haha i luv purple very strong... amat cute ar.. hehe nak berangan sekali ar... tadi jalan2 kat mid cuci2 mata tgk handbag orang lalu lalang nampak coach yang purple soft tu adus... tersentuh hati gua... (kenapa ar gua tak dpat nak beli...)

tapi target blackberry dulu ar... jum wan kite berangan blackberry plak haha

*gorjesmum* said...

zarin;

u pn suka maggie babe...jom kite penuhkan tabung ayam.

tapi i satu je tabung i bocor je hua hua hua..

*gorjesmum* said...

lady:

wah wah ...i rasa ape yang u rasa :D

*gorjesmum* said...

Anas:

lalu ek tadi kat coach..best nye kalo wan keje kat sana hari hari aku masuk coach tau..hhehehe...

blackberry??ehem ehem...jom verangan jugaks :D

Related Posts with Thumbnails