Tuesday, December 29, 2009

Dah Cool...

I'm cool...

Dah cool..tadi chat dengan my sis in law lega sikit..thnx da!padahal dia taktau ape-ape hehe..

Lepas tu i browse tengok-tengok handbag yang cantek-cantek..cool lagi..

Kesimpulannye yang bengang tadi dah bertukar kepada cool...kejap je kan..buat ape nak bengang lama-lama buat pening kepala je..








p/s thnx to my blogger frens jugak :D..uol memang best!

14 comments:

honeylanz said...

gud for u ;)
has mmg suka mem browse menengok handbag yang cantik-cantik ni... semangat nk g kerja ;)

zailamohamad said...

seb baik dah cool, kalo tak siap orang tu kn tumbuk ngan ai;P

*gorjesmum* said...

has:

cuci mata buat kite tenang kan :)

*gorjesmum* said...

zaila:

geee...thnx dear..takpe biar je dia bahagia begitu :)

Fynnaz said...

Alamak tertinggal train. Apsal babe? Dah cool down kan?

*gorjesmum* said...

fin:

dah cool ni..dun wori..hehe thnx anyway..

Pink Mama said...

kena luahkan perasaan baru ok kan. =)

*gorjesmum* said...

pink mama:

yup..true!lega sgt

Lady of Leisure said...

hehe sama lah kita cepat panas tapi cepat sejuk balik.. bagus nanti kalau marah i pun nak cari gambo handbag juga lah.. terapi minda gitu..

zarin said...

apa yang dah cool?
babe! i dah tertinggal ketapi nih...
best wooo browse tengok handbag, pastu mimpi mipi lak...ish ish..nk beli tk mampu lagi sbb tabung ayam tu tk ponuh ponuh lg...

*gorjesmum* said...

lady:

hahaha...mmg terapi minda kan :)

*gorjesmum* said...

zarin:

babe..i bengang tadi tapi dah cool down balik hehe...

kannn..i pon siap buleh mimpi tau hikhikhik..nak beli blom buleh lagik..i nye tabung bocor

L@n@ said...

shopping adelah terapi yang terbaeekk.. bagi kite aa.. hihi..

*gorjesmum* said...

l@n@:

sgt setuju yangg...hehehe

Related Posts with Thumbnails