Monday, December 14, 2009

Pening la...

Di suatu malam yang gelap..isk isk tetiba... :D

Malam tadi Neesa ada cakap something yang i rasa memang funny sgt..tak tercapai dek akal i..so i thot that i have to post this in my blog..Neesa said:





"Aduiii...ishhhhh kaki kakak ni PENINGGG laaaa..."





I yang baru kuar toilet was like..WHATTT?? Ape yang pening??Hubby dah gelak giler...then i pon join gelakk la ape lagi..


I told her mane ada orang pening kaki Neesa...orang pening kepala jer...


Pastu hubby menyampuk.."Tu la u selalu cakap u pening pening.." Dah salah kita la pulak..!


Maybe dia ingat "pening" tu makne nye sakit..so dia pon selambe guna ayat tu untuk sakit ape-ape la..Sukahati jek!

10 comments:

zailamohamad said...

haahahaa..at first tu zaila pon xfaham, seb baik u terangkan so dah faham..kelakar kan anak2 ni..Haziq pula suka cakap terbalik, kalau nampak lori roti dia akan cakap lori roti makan haziq, padahal nak bgtau lori roti yang haziq makan..ape2 jelah nak oi;)

Fynnaz said...

Hahaha cumillll!!!

*gorjesmum* said...

zaila:

kannn..kdg2 terkejut2 beruk kite yg mendengar nye

*gorjesmum* said...

fin:

kekekkee...comel le sgt ayat dia tu

zarin said...

kikiki...
mesti ngan muka sungguh2 tu kan??boleh imagine ke cuteness nya

Lady of Leisure said...

ahahaha... sometimes apa yg dorang cakap ni sbb ikut apa yg kita cakap.. even tho dorang tak aware apa meaningnya hihih...

*gorjesmum* said...

zarin:

mmg pon..isk isk drama queen btl anak haku ni!ekekkeke

*gorjesmum* said...

lady:

hehehehe....betul2..dorang pakai ckp ikut sukahati je

honeylanz said...

yela..has rs dia igt pening tu sakit kut..hehehe..mmg kdg2 boleh gelak kita dgr...

*gorjesmum* said...

has:

kan...haih macam2 budak2 ni ekekekke

Related Posts with Thumbnails