Thursday, December 10, 2009

Ouchhhh...Benjol!

Bila taknak dengar cakap mama...macam ni lah..Mama cakap jangan lari2 nanti jatuh..tak sampai 2 saat mama cakap memang betul2 jatuh..Budak kecik ni lari n terlanggar bucu meja lalu jatuh..Pastu meraung lah..Masa ni kitorang tengah jalan2 kat Bazaar Lumut..Jawapnye terus balik umah ..balik2 tuam ngan ais..sib baik takde darah ke ape..tapi tengok benjol tu mama seram eeeiiiii sakitnya sian dia huk huk huk...Today bangun pagi benjol dah surut,tinggal kesan lebam je...Haih macam2 hal..




p/s: masa mama kecik2 dulu mama baik je dengar kata...*tiba-tiba*..ngeeeeeeee

8 comments:

zarin said...

jgn caya ckp mama tu??kecik2 dulu pun dia notti gak :)
hihi..
alaa..cian anak u..eh, ni yg kakak ke adik? muka sama je mak tengok..konpiusss

Lady of Leisure said...

kesiannya dia.. besar gak bonjol tu.. mujur nothing serius kan...
teringat i kekecik dulu kalau terhantuk, cecepat i gosok kat tempat yg kena tu takut bonjol kendian diam2 jer.. tak kasik tau parents, bukan apa kalau kasik tau nanti banyak cerita.. dah la kita tengah sakit, kendian kene marah lagi ekekekke...

zailamohamad said...

alahai siannya..

*gorjesmum* said...

zarin:

eh eh i baekkkkk punyaaa ekekekke..cover baik.

yg ni adek lah hihihi

*gorjesmum* said...

lady:

tu la nothing serious..err tu la i pon kalo dorang takdengar kata pastu jatuh mmg marah dulu dapatnye then baru kesian hihihi

*gorjesmum* said...

zaila:

hehehe orang notti camni la selalu benjol

Ibu kami said...

mak aihhh besarnya benjol.. tp steady je boleh senyum lagi time ambik gambo...

*gorjesmum* said...

lina:

hehehe..time ni lepas tuam ngan ais..bleh senyum dah..siap boleh lari2 lagi tak serik

Related Posts with Thumbnails