Wednesday, December 23, 2009

I need Help!!!

i nak naikkan berat badan i...

hubby cakap kurus sangat..tapi i rasa tak..hmmm

nak buat macamane ek..makan rasanya banyak..bagi i la banyak. Ada kaedah lain tak nak bagi badan naik ngan cepat? nak kene makan ape yek....urghhhhh...

i nak naik sampai 55kg...now dalam 48-49 kg gitew..



Please help meeeeeeeeeeeee....

18 comments:

Lady of Leisure said...

ok apa kata kita trade in.. ekekeke... i kasik u berat i yg lebih ni... i kalau leh nak jer buang isi2 lebih ni...
i nak berat mcm u....
huhu...
to me better kurus dari chubby mcm i nih.. ekeke.. bukan apa nak turun berat siksa...

i nak naik badan mmg senang sbb selera amkan i besar... i kalau lauk sedap tiga pinggan pun i leh makan...
muahahaha...

honeylanz said...

dah okla... hehehe..makan nasik bebanyak ;)
lapo..skip lunch td..

*gorjesmum* said...

lady:

meh le kasik kat i sikit...i terima lamaran u eh ekekekke...

*gorjesmum* said...

has:

i pon rasa biasa je tak kurus tak gemuk...tp bile hubby ckp camtu haihhh kene la maik naikkan lagi...huhuu

i br pas makan ni..:)

L@n@ said...

samelah kite yang .. bile tye hb nape nak naikkan?.. dia jwb barulah sedap pelok.. hahaha.. camne tuh?

zarin said...

babe!
lebih kurang berat i ler tu...
anyway, i pon tktau camner nk naikkan berat badan, mkn pun dah byk tp tk naik2 jugak...

Haris Zuhaina said...

WAN, PERBANYAKKAN TIDOQ... MMG AKN NAIK BERAT TU... AKAK LPS B'SALIN, 38KG JEW... TP PAS PANTANG, MSK KERJA, CEPAT LETIH SBB bf, SO, SAMBIL NYUSU TU BARING TERUS LENA... BGN UTK SOLAT JEW.... MMG NAIK... LA NI DAH 60KG... HUHUHUUHU

*gorjesmum* said...

l@n@:

sedap pelok hmmm hmmm...betul2 sama la hb i pon ckp camgitu ekekeke

*gorjesmum* said...

zarin:

babe...tu la babe nak naik kan balik susah la pulak...

*gorjesmum* said...

kak haris:

kite banyak tido gak ni...tp tak mo naik gak

zailamohamad said...

gorjesmum, jelesnyaaa ai ngan youuuuu..badan zaila ni nak kurus sikit mahu susah, nak naik senang aje!!

*gorjesmum* said...

zaila.:

dulu time study badan i cepat naik tau..pas kawen yg susah sket taktau nape

SyahNas80 said...

wan- haha kalau nak naik kan berat badan senang je.. suh mood wat keje umah.. membasuh.. jaga budak 2 orang tu.. kejar sana kejar sini wat keje umah.. pastu wan plak.. lepak tgk tv.. makan.. update blog.. makan..pastu tido banyak kompem berat badan naik..

hehe nasib baik my hubby tak kisah berat anas camni,.. haha kalau tak.. jenuh gak ar nak kuruskan badan.... haha anas lagi best nak seminggu selera kurang tapi berat naik camne tu? haha

me said...

u makan malam2...time dah nk tido tu u makan nasik ke or benda2 high carbohidrate....

*gorjesmum* said...

anas:

aha gud idea..buttttt mimpi je la..hik3 yg dok umah wan kan..mud keroje...jgn harap la hik3

*gorjesmum* said...

me:

i makan malam2 gak kul 8-9...nmpk gaya kene mkn kul 10 -11 kot ek?hehee

vasilissa said...

o0wh.i really envy u.

*gorjesmum* said...

kak in:

u envy me..kih3...

Related Posts with Thumbnails