Wednesday, December 9, 2009

I'm Loving It...

Not McDonald okayh....

But my new phone... :D

Kecoh kan..sampai my dotter pon pandai cakap.."Mama ni asek bukak tutup bukak tutup je fon.." hahhahahaa..

I dont do it on purpose ok...it's a slide phone..ofcoz ler asek bukak tutup je keje...kah kah kah jakun haku!

Okay lah nak continue men-jakun kan diri sambil menggodek2 phone..tata..







Serius tahap cipanzi punye merapu!Caitttt pasal phone pun nak blog apadaaaa...

11 comments:

zarin said...

kikiki...babe!hanya blogger yang paham ye!
suka plak kat ayat itew!

vasilissa said...

harus lah ade pix!!

*gorjesmum* said...

zarin:

kah kah kah...sesuwaii sgt ayat tu untuk kite kite ni

*gorjesmum* said...

kak in:

ala no nee pic lah ekekekek bkn yang canggih sgt pong!hehehe

Lady of Leisure said...

hihihi.. i pun suka kalau dapat gadget batu ni.. asyik belek2 jer kan.. esp dapat phone.. mesti nak godek function2 baru.. beshnya...
dah masuk lagu2 hihi?

*gorjesmum* said...

lady:

hihihi i rasa sume camtu kan kalo dpt benda baru...dah masuk dah lagu...nti nak masuk lagi :)

zailamohamad said...

takpe, kami faham!!

SyahNas80 said...

hehe nanti leh upload facebook dalam hp tu hehe tak yah nak search2 kalau ada wifi terus je g fb n bukak hehe

*gorjesmum* said...

zaila:

hehe :D

*gorjesmum* said...

anas:

dah ada fb ehehehhe...

*gorjesmum* said...

anas:

dah ada fb ehehehhe...

Related Posts with Thumbnails